Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék!?

Fogyni szeretnék!?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. Kb 162-3cm es 66-67 kg. Eleg soknak tartom ezert fogyni szeretnek. Mozgasra nem nagyon van idom reggel 6-kor elmegyek suliba delutan 4 korul erek haza utana tanulas estig hulla faradt vagyok. Evessel is az a baj h a suliba szendvicset meg peksutemenyt viszek de hat mi mast? Vacsorara gondoltam h eszek kevesebbet vagy dietes kajakat. Pl. Salata, zoldsegek, gyumolcsok stb. 59-60 kg ra szeretnek lefogyni. Milyen modszer ez? Velemeny?

2016. szept. 12. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen rossz!

Reggel mindenképp muszáj enned: legalább 1 főt tojást vagy diétás szendvicset, gyümölcsöt. A suliba akár dobozolhatsz is: ezalatt értem azt, h anyukáddal este süttess valami csibemellet és mellé zöldségeket, tedd dobozba és vidd suliba! Továbbá manapság szerintem már a sulis büfék elég jól felszereltek és a menzára sem lehet panasz! A büfékben tudtommal lehet kapni mindenféle salátákat (halasláta, franciasaláta). Kenyér nélkül ha fogyasztod, akkor megfelelő!+ Gondolom a büfésnéni nem fog megszólni azért, ha a hot-dog árából te csak a főtt virslit fogod kérni. Ebédre ez is tökéletes! Tízóraira pedig akár egy müsliszeletet. 4-kor haza mész, 5-6 körül eszel valami könnyű ebédet: halat, húst zöldségekkel és meg is vagy. Továbbá 1 órád szerintem mindenkinek van, h kimenjen az utcára egy gyors sétára, vagy felpattanjon a szobabiciklire.. Én is voltam 16 éves és 90%-ban találtam mindig időt a mozgásra! :) A lényeg, h a cukrot, fehér lisztet kerüld! A péksüteményeket, szendvicseket kerüld! HA nagyon nem megy, akkor teljes kiőrlésűre válts!!!

2016. szept. 12. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj és a napi 2 L folyadék elengedhetetlen!!!! Sokkal jobb lesz az emésztésed, könnyebb lesz a fogyás!!!
2016. szept. 12. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát így tuti nem fogsz fogyni, inkább hízni.. Azt javasolnám amit az első írt, de szerintem hatékonyabb 1 óra séta helyett egy óra kardió. És ahhoz még el se kel menned otthonról. Én 15 vagyok, és 2 hónapja fogyózok. Már lement 9 kg. Én reggel egy zöldalmát szoktam kis cikkekre vágni és uzsis dobozba elvinni a suliba. Szerintem is sok a súlyod, minimum olyan 50-re lekéne fogynod. Bár neked sok idő lesz, még így is azzal amit fenn írtak. De sok sikert!
2016. szept. 12. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
2. válaszoló! 50 kg-ra??? Tudod az mennyi??? A 162 magasságához az 55 kg-ra körüli érték a normális! De a többivel egyet értek! A kardió lenne a legjobb de a gyors séta is tökéletes! A kardióval bizony jobban fogysz, jobban átmozgat, de a séta is jobb mint a semmi. Otthon is nyugodtan tornázhatsz különböző videókra!
2016. szept. 12. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Viccelsz? 55? én 175 cm-el 55 kilóval dagadt voltam..
2016. szept. 12. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Kevés izommal OK az 50 kiló, de a kérdező majd látja és eldönti...

Normális ételt is vihetsz suliba, ahogy már írták. Sokan dobozolnak. De még pár marék mogyorót is jobbnak tartok, mint a péksütit, bár nem sokan laknak vele jól...

2016. szept. 12. 20:15
 7/7 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy van elképzelésed, hogy hány kiló szeretnél lenni. Ez mindenkinél más lehet, mert pl. két azonos magasságú ember is más súllyal érezheti komfortosan magát. A lényeg, hogy Neked mi az elképzelésed ill. a célod. Az biztos, hogy ha keveset mozogsz, akkor a táplálkozásodat nagyon meg kell változtatni. A szénhidrátokat (értem ez alatt a péksüteményeket el) is felejtheted, és szánj időt arra, hogy megtervezd az étrendedet. Így nem fogsz annyi felesleges kalóriát fogyasztani. Reggelizz meg rendesen, majd ebédelj és a kora esti órákban vacsizz még valami diétásat. Közben ne nassolj, próbáld meg, hogy az étkezések között nem eszel. Ennyit ki lehet bírni...és valóban otthon is lehet, tornázni egy kicsit. Valamit valamiért! Ha változtatni akarunk és nem csak akarunk, hanem bele is vágunk, akkor kénytelen leszel áldozatokat hozni érte. De az biztos, hogy az eredmény kárpótolni fog majd!!! :)
2016. szept. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!