Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy tudok fogyni?

Igy tudok fogyni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ilyenkor nem szabad fogyokurázni meg ilyenek. De nekem ez fontos 155 centi vagy és 53 kilo. Nem hangzik soknak de tényleg ducika vagyok. 5 kg t szeretnék leadni. És elekezdtem normálisan enni. Nem diétázok a jojo efektus miatt, csak normális étremdet csináltam amit életem végéig be akarok tarnani. Szoval eszek reggelit pl.: egy virsli fel zsemje kifli pici tej a savam miatt. Tizoraira barack vagy alma vagy ha kevés kalóriát tartalmazo reggelit ettem mini paula puding. Ebédre ami a menzán van jo szar kaja szokott lenni szoval abból tényleg keveset eszek. Uzsira barack vagy alma. Vacsira egy szelet vajas sonkas kenyer paradicsommal. Hatnál készöbb nem eszek, csak 4-5szem barackot mert arról nem tudok lemondani és izmokat is szeretnék. Egy héten két spinningre és egy trx re járok. Meg van három tesim de azt utálom semmit se csinálunk rajta. Szerintetek ìgy tudok fogyni? És ha igen mennyi idő allat fogok kb 5 kilot fogyni?

2016. szept. 10. 19:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
péntekre
2016. szept. 10. 19:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Bunkosagbol 5 ös. ;)
2016. szept. 10. 19:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de a kajálásod nem éppen jó. Eleve a fehér lisztből készült péksütiket ki kéne irtanod az étrendedből, mert az gyors felszívódású szénhidrát.

Válts teljes kiőrlésű pékárukra, érdemes lenne megnézni, hogy a gyümölcsök mennyi kalóriát tartalmaznak.

Fontos lenne, hogy zöldségeket is egyél, lehet párolva, párolva csirkét is.

Vacsira pedig felejtsd el a péksütiket.

A lényeg, ha több kalóriát elégedsz, mint amennyit beviszel, akkor tudsz fogyni.

Izmosítani súllyal történő mozgásokkal tudsz.

1 hét alatt egészségesen 1 kg-t tudsz leadni.

2016. szept. 10. 19:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálok több zöldséget és teljes kiörlésű péksütit enni :)
2016. szept. 10. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha izmokat akarsz, akkor talán fehérjét is egyél, ne szinte csak cukrokat...
2016. szept. 10. 20:06
 6/15 A kérdező kommentje:
Az ebéd általában főzelék vagy hal, és logikusan nem minden nap ugyen ezt a reggelit, tizorait, uzsit, vacsit eszem...
2016. szept. 10. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:

De azt írtad, kevés ebédet eszel, így azért vigyázni kell a fehérjére, hogy összejöjjön. A többi étkezés csip-csup fehérjéje alig valami, akkor az ebédben kell lennie a zömének.

Amúgy ehetsz 6 után is, fogyás szempontjából igazán mindegy, hogyan osztod el a bevitelt, csináld úgy, ahogy neked jólesik.

Korábban nem írtam, de nem lehet megmondani, mennyi idő alatt fogysz. Sem a kalóriaigényedet, sem a beviteledet nem ismerjük. De sok gyümölccsel és kenyérrel nehezen lehet összehozni, amit kell, a bizonyára nem nagy kalóriakeretedből túl sokat lefognak. De ha mégis összehozod, OK. Egy jó ebéd, fehérjével és zöldséggel sokat tud tenni e téren.

2016. szept. 10. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem így nem fogsz fogyni://
2016. szept. 10. 20:53
 9/15 A kérdező kommentje:
4. Vászaloló. Köszi, végre valaki aki rendesen leírja. Rendben akkor teljesen kiiktatom a fehér péktermékeket. És inkább zöldégeket eszek, de a gyümikről azért nem mondok le. Meg arra is figyelek hogy ha fehérje gazdag az ebéd akkor megegyem. És tényleg köszi.
2016. szept. 10. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt inkább csak reggel, a fehérlisztes dolgokat meg hanyagolni kellene de mivel menzás vagy így elkerülhetetlen. Sok zöldség, zsemle/kenyér helyett abonett. Tojás, túró, natúr joghurt, natúr húsok. Nekem így ment le 5 kiló. Ja és persze mozgás, de az nagyjából megvan nálad.
2016. szept. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!