Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy tudok fogyni?

Igy tudok fogyni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ilyenkor nem szabad fogyokurázni meg ilyenek. De nekem ez fontos 155 centi vagy és 53 kilo. Nem hangzik soknak de tényleg ducika vagyok. 5 kg t szeretnék leadni. És elekezdtem normálisan enni. Nem diétázok a jojo efektus miatt, csak normális étremdet csináltam amit életem végéig be akarok tarnani. Szoval eszek reggelit pl.: egy virsli fel zsemje kifli pici tej a savam miatt. Tizoraira barack vagy alma vagy ha kevés kalóriát tartalmazo reggelit ettem mini paula puding. Ebédre ami a menzán van jo szar kaja szokott lenni szoval abból tényleg keveset eszek. Uzsira barack vagy alma. Vacsira egy szelet vajas sonkas kenyer paradicsommal. Hatnál készöbb nem eszek, csak 4-5szem barackot mert arról nem tudok lemondani és izmokat is szeretnék. Egy héten két spinningre és egy trx re járok. Meg van három tesim de azt utálom semmit se csinálunk rajta. Szerintetek ìgy tudok fogyni? És ha igen mennyi idő allat fogok kb 5 kilot fogyni?

2016. szept. 10. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok! Igaz amit fentebb írtak, én a -5 kilót 5 hét alatt értem el.
2016. szept. 10. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi. A menzán teljes kiörlésű kenyeret adnak szoval ezzel nincs gond :D. Megfogadom amit mondtál köszi. És nagyon biztato hogy neked is sikerült. De nem tudom hogy elég lesz e nekem az 5 kilo
2016. szept. 10. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ehetsz gyümölcsöt, csak ha nagyon sokat eszel belőle plusz kenyeret is, akkor nagyon kevés hely lesz a hiányzó sok tápanyagnak... Azt nem értem, miért vannak egyesek az esti gyümölcsevés ellen, engem ez véletlenül sem érdekelne, akkor eszem, amikor jólesik, s tudom, hogy a táplálkozásban messze az összbevitel a legfontosabb, nem az időpont (bár pl. az inzulinérzékenység nem egyforma a nap folyamán, de ez sem mindenkit hat meg, ha egyszer nincs semmi baja azzal, hogy nem eszerint eszik).
2016. szept. 10. 21:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, akkor ehetek este gyümit. Oké. De akkor nem fogok ilyen sokat enni. De igazábol mar másfél hete csinálom ezt és fogytam egy kilot, csak azt nemt tudtam hogy hosszu távon jo e. De akkor a fehér kenyeret megszuntetem.
2016. szept. 10. 21:35
 15/15 dead_angel16 válasza:
Ha fogyni szeretnél igyál SOK-SOK vizet,és ne egyél egészségtelen kajákat,se kenyeret pékárut,se tésztát.! Ezt helyetesítsd mással!!:)
2016. szept. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!