Bori1107 kérdése:
Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Eléggé zavar, hogy nem tudok rendesen leadni a kilókat. Többször is megjegyezték már (család) hogy duci vagyok, ami eléggé zavar. Járok hetente háromszor edzeni, illetve kondiba (2x) és futok is(2x). Rendesen eszem, zoldsegeket gyumolcsoket egyarant.Ennek ellenére sem tudok fogyni, sőt, amióta csinálom még talán több is lettem. Most a 164 cmhez 59 kg vagyok. Valaki valami tipp, hogy mit kéne tennem? Mi lenne hatásos?2016. szept. 11. 11:49
1/3 anonim válasza:
Csak kalória számolással.
Minden étel tartalmaz energiát, többet (zsír) vagy kevesebbet (brokkoli).
Az energia egyik mértékegysége a kalória. Ebben mérik az ételek energiáját.
Itt kiszámolod, hogy mennyire van szükséged (ne felejtsd el font-ról kilogrammra állítani)
Ha ennél többet eszel, hízni fogsz, ha kevesebbet akkor fogyni.
Testmozgást is figyelembe véve így nagyon jól lehet fogyni, de cserébe mindig számolnod kell (én táblázatba fel szoktam írni).
Komoly műtét előtt az orvosok is ezt a módszert ajánlják túlsúlyos embereknek és 100%-ban működik.
Remélem segítettem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak mert a családod azt mondja hogy duci vagy nem ok arra hogy ne érezd jól magad a bőrödben és hogy emiatt anorexiás legyél. A 164 magassághoz 59kg jó szerintem és nem kellene fogynod. Arról nem is beszélve hogy ha az ember elkap valami hányós hasmenős betegséget akkor úgyis lefogy pont azért mert hányás közbe nem tud semmit bevinni a szervezetébe és pont ekkor jön jól az ha az ember alapból nem sovány. Ha sovány valaki és elkap egy ilyen betegséget és 1-2-3 hétig csak ropit tud enni akkor az is lehet hogy a végén úgy fog kinézni mint egy anorexiás. Tehát nem ajánlom a fogyást normális/átlagos testtömeg indexel rendelkezőknek. Akinek magas a testtömeg indexe annak jó a fogyás, de annak is csak addíg amíg nem éri el az átlagosat.
3/3 A kérdező kommentje:
az első kommentelőnek köszönöm a táblázatot, én sajnos nem találtam még rendeset, de ez most tetszik :)
2016. szept. 17. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!