Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon szertnék fogyni mert...

Nagyon szertnék fogyni mert el vagyok hízva de nem tudok?!

Figyelt kérdés

Kb. 170 cm vagyok és 57-60 kg

Már 3 éve küzdök a súlyommal

Már töbdzör is csináltam azt, hogy éheztetem magam de 5-6 napnál tovább sosem bírtam és tudom jól, hogy ez a lehető legrosszabb megoldás de már kipróbáltam, hogy csak egészségeset eszem de azt sem tudtam tartani. Folyamatosan falásrohamamim vannak és már volt olyan is amikor meg próbáltam kihányni de nem sikerült. A súlyomtól már szinte depressziós lettem és nem tudom hogy mit tegyek.

Most biztos azt fogjátok mondani hogy nem is vagyok elhízás de ha élőben látnátok akkor biztos hogy nem ezt mondanátok mivel így leírva tényleg nem tűnik olyan vészesen soknak de élőben..nagyon érett vagyok és ezért már van fenekem combom stb. De a legnagyobb bajnszámomra az hogy van alkalom de olyan szinten hogy az borzalmas (a combomra gondolok)

Szóval légyszives vegyétek komolyan mert ez nekem nagyon fontos és nagyon hálás lennék ha valaki tudna valami módszert arra hogy hogyan tudnék leadni pár kilót

2016. szept. 8. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincsenek csodaszerek, csak te magad és a kitartásod! Szóval az egészséges kaja és sportolás, testmozgás! Nem tudunk olyat tanácsolni, amitől erőfeszítés nélkül lefogysz! Nem szabad feladni, ennyi az egész! Ha nincs benned akarat, akkor sosem fogsz lefogyni... Sajnálom, de ez az igazság! Én is folyton a plusz kilókkal küzdöttem ,de már fél éve nem eszem össze-vissza, leszoktam erről a rossz szokásról. Mert ez a falásvágy egy olyan rossz szokás mint a körömrágás... Magadban kell rendet csinálni és egy célt kitűzni! Más nem fog rajtad segíteni!
2016. szept. 8. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus, mivel ez már az agyadra ment, ennyire nem normális rágörcsölni a témára, hánytatás és koplalás is probléma.

Amikor nem egészségeset ettél, az mi volt és mennyi? Egyáltalán mit nevezel egészségesnek?

Mozogni szoktál?

2016. szept. 8. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is 170 cm vagyok, és évek óta küzdök a súlyommal.

115 kg vagyok. Na EZ borzalmas, tudod? nem a te csoffadt tested...

2016. szept. 8. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

163 centisen voltam 84 kiló is. Mivel akkor is csak épphogy kövér voltam szerintem, nem igazán tudom elképzelni azt az iszonyatos borzalmat, amit a te kövérséged jelent. S nem hiszem, hogy ne látnám helyesen a dolgokat, egy karcsú testen is látom a zavaró 2 kiló felesleget, ha rosszul oszlik el. Téged ugyan nem látlak, el tudom képzelni, hogy akad rajtad némi felesleg, de hogy ennyire kiakadj tőle, annyi tuti nem. Nem kezeled helyiértéken a helyzetet.

Ha ennyire fontos, miért nem tudsz normálisan enni? Jó étrend, sok mozgás, rendes kalóriadeficit. A legtöbbeknek bejön (elvben mindenkinek, de vannak nagyon speciálisan nehéz esetek).

Nem éheztetned kell magad, csak kevesebbet enned, mint amit elhasználsz. Csak. Tudom, hogy ez egyeseknek roppant nehéz, főleg, ha alig van feleslegük, mint neked. De jó étrenddel megoldható.

Valamit tuti nagyon rosszul csinálsz az étkezés terén. Első körben válts életmódot, nem kell fogynod, anélkül is nehéz tud lenni a kezdet, csak egyél normálisan és mozogj.

Utána még beállíthatsz egy kis deficitet.

Hogy milyen életmód való neked, azt persze nem tudhatom. Első körben indulj ki az emberi test szükségleteiből... A fehérjeigény pl. egész körülhatárolható, bár azért itt is megoszlanak a vélemények. Zsír is kell, a zöldséget sem tanácsos kihagyni... Elegendő kalória, változatos, tápanyagdús étkezés...

2016. szept. 8. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos elég nagy önmegtartóztatás és kitartás kell ha jó alakot akarsz. Én tapasztalatból mondom hogy a koplalás nem tesz jót hosszútávon, pont azért van falásrohamod mert kiéhezteted magad aztán egyszer csak azt mondja az agyad hogy nem érdekel éhes vagyok.. és bumm.. na most ez már csak egészségügyi okok miatt sem jó, mivel szépen kikészül a hasnyálmirigyed, inzulin-rezisztens majd később cukorbeteg is lehetsz. Nekem akkor volt a legjobb formám mikor nagyon szigorúan vettem minden étkezést, enni kell csak keveset és normális kajákat, hogy a vércukorszinted egész nap jó legyen. Az is segít ha sokat iszol, főleg étkezés előtt.. megittam 1-2 pohár vizet és nem kellett annyi kaja. És sportolni, nekem is borzasztó nehéz volt elkezdeni mozogni, de 1-2 hónap után már rendesen vágytam rá hogy kimenjek futni vagy tornázzak kicsit. Ha még hatásosabb akarsz lenni, akkor étvágycsökkentőkkel, narancsbőr elleni krémekkel is próbálkozhatsz. Nekem hosszú kísérletezés után sikerült találnom 3-4 terméket amik valóban hatékonyak. Idő, pénz és kitartás kérdése.
2016. szept. 9. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!