Sportolni szertnék és ezáltal fogyni is. Milyen itthoni edzést tudnék folytatni?
Szerintem a magasságodhoz passzol a súlyod, de ezt te döntöd el. Fuss néha, bár azt is talán egyedül tudod talán, de hatásos szerintem a futás, hogy egyedül futsz e vagy sem, részletkérdés. Mivel helyi fogyás nincs, ezért nem tudunk csak ide vagy oda tanácsot adni. Valaki azt vallja, neki segít a felülés, próbáld ki. Guggolj rendszeresen, növeld a guggolások számát, guggolásból is van több, és nagyon sok a jó! Aztán kitörés(ezt neten keresd). Szerintem ezek hasznosak és mivel nem vagy elhízva, egyenlőre elég is:)
Azt mondják, a kifacsart citrom leve vízzel csökkenti az étvágyat. És például egyél zabkását. Telít, diétába rakható, könnyű megcsinálni és nem üres kalória:) Több féle képpen ízesítheted, amelyik tetszik. De gyógyszert vagy ilyesmit étvágycsökkentőnek ne vegyél.. De ha van akarar erőd, ne nassolj, vagy ne hízlaló dolgot nassolj:) nem tudom, segített e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!