Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni 10 kg-ot,...

Szeretnék fogyni 10 kg-ot, hogyan kezdjek neki? 19L

Figyelt kérdés

Most 63-65 kiló vagyok(attól függ mikor mérem), és szeretnék 53-55 kg lenni.

Sajnos nem merek elmenni konditerembe edzeni, mert sosem edzettem súlyokkal, mindig csak saját testsúlyos edzést folytattam. Küzdősportokat, labda játékokat és úszást csináltam.

Hetente 2x van küzdősportos edzésem, kedden és pénteken, ami majdnem 10000 ft egy hónapra... ezt én elég drágának találom(egy alkalom bő 1,5 óra). E mellett azt érzem, hogy elfáradok ugyan, de semmit sem fogyok tőle(több éve csinálom a jelenlegit, és 1 kg-ot se fogytam).

Mikor nyaranta futok, látni szoktam, hogy a hasam laposabb és izmosabb lesz, de a mostani edzésem mellett még ez se... A combom izmosabb lett és a fenekem is keményebb, kitartóbb lettem és megtanultam futni 8-10km-t, de nem fogytam. Lassan több, mint 10 éve sportolok heti rendszerességgel valamit, de mégsem nézek ki jól. :(

A kajálásommal nem tudom mi a baj, mert egészségesen eszek szerintem. Innen: [link] rendelünk minden hétköznapra kaját, hétvégén vagy én v anyum főz vmit.

Mindig F1, F2, vagy T menük közül választok, és kis adagot! Salátákat eszem, mint a nyári saláta, vagy cézár saláta, párolt húsokkal. A T menüből a tonhalsalátát szoktam választani, vagy a jércehússalátát, esetleg a majonézes kukoricasalátát. Van, hogy megrendelem heti egyszer az N menüt, ha van somlói galuska. Ezen kívül nem eszek semmit. Ha nagyon éhes vagyok vizet iszom, vagy eszek pár szem gyümölcsöt.

Már tényleg nincs remény arra, hogy jól nézzek ki?

[link]

Ezen a linken képeket találtok különböző edzéseket versenyszerűen űző emberekkel(sportág+test), én leginkább a 8. képen szereplő úszó hölgyekhez/lányokhoz hasonló alakkal rendelkezem, a derekam kicsit vastagabb, ezért nem olyan ívelt. A többi stimmel kb.

És valahogy azt érzem, nem az igazi...

Ők jól néznek ki, nem mondom h nem, de nekem valahogy saját magam nem tetszik... És nem értem miért nem tudok lefogyni. Szerintem endomorf típus vagyok, körte alakkal... nagyon rossz :(((

Mit csináljak hogy lemenjen az a 10 kiló és jól nézzek ki?

(Mielőtt megkérdezitek, a bmi-vel megnéztem, az az alsó határa a normál súlyomnak, ami ehhez a magassághoz lehetne, mm az 53 kg. És a felső még messze van, szóval elvileg normális alakom van, de én érzem, hogy így nem vagyok boldog, nem vagyok elégedett, kövér vagyok.)

2016. szept. 7. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Első alkalommal simán ingyen végigmutogatja a személyzet, meg ugye ott a többi ember is, ill. egész egyszerű gépekről van szó.
2016. szept. 8. 17:42
 12/12 anonim válasza:

Edzhetsz súlyzókkal, nem leszel túl izmos.

[link]

2016. szept. 9. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!