Le szeretnék fogyni, de nem tudom h kezdjek hozzá?
170cm vagyok 85 kg
Szeretnék leadni 20kgot minimum
Mit ajánlanátok étkezés és sportterén?
17/l
18/L
165cm 64 kg én is le akarok de én se tudok. :D Nincs akaraterőm. :(
Rengeteget lehet olvasni a témában. Viszont ne hidd el a 'két nap alatt adj le 10 kg-ot minden erőfeszítés nélkül' típusú csodadiétákat. Szépen lassan, fokozatosan kell ezt csinálni. Mozogj minden nap, iktass be apróbb változásokat az életedbe. 17 éves vagy, szóval gondolom még a családoddal élsz, ezért nem tudsz magadra főzni, azt eszed amit főznek otthon. Ennek ellenére így is tudsz változtatni, ügyeskedni. Ne egyél fehér kenyeret, édességet, ne tegyél a teádba, kávédba cukrot, sem édesítőszert (maximum ritkán), kevés köretet szedj, egyél több levest, zöldséget, gyümölcsöt. Ha hozzá vagy szokva a nassoláshoz, helyette keress valami egészségesebb alternatívát, mondjuk szeletelj fel szépen ízlésesen egy halom zöldséget és azt vidd a tévé elé. Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, vagy mindenmentes teát. Minden nap mozogj valamit, ahova tudsz, menj gyalog. Ilyen apró változásokkal már szépen meg tud indulni a fogyás. Már az is valami, ha teljesen elhagyod az édességet és mozogsz. Ilyenkor nekem sincs kedvem futni, de otthon is tudsz mozogni, vagy csak táncolj a kedvenc zenéidre, ugrabugrálj naponta egy - két órát. A lényeg, hogy mozogj, és mellette ügyelj nagyon az étkezésedre. Nyárra már szép alakod lehet, ha most szigorúan, halogatás nélkül elkezded.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!