Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok kover sem vekony...

Nem vagyok kover sem vekony 170cm 60kg, de regebben lefogytam, es a mellem is kisseb lett. Most 20 eves vagyok,90 a mellbosegem, de arra gondoltam, hogyha szednek proteint, es tornaznak mellizomra meg hasizomra csak, akkor attol meg none a mellem?

Figyelt kérdés
Ha nemis nagyon, mert sportolo vagyok, nemszeretem a nagy melleket de csak egy kicsit?Arra akarok kilyukadni, hogy egezseges e ha szedem a proteint, es nemtornazok csak mellizomra, vagy nem e hiznek el tole, vagy ilyesmi. Felek, mert nemtudom milyen mellekhatasai lehetnek, de jo lenne ha egy kicsit nagyobb lenne a mellem. Segithet ez?
2010. ápr. 22. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
90? melltartóméreted mondd inkább ....és nem fog megnőni semmitől - még talán egy kicsit, mivel, még csak 20 vagy
2010. ápr. 22. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Nem fog nőni, a sportolástól inkább kisebb lesz. Majd ha szülni fogsz, nőni fog, vagy hízástól.
2010. ápr. 22. 11:38
 3/3 anonim válasza:

szerintem 170cm-hez a 60 kiló 90ec mellbőséggel több mint ideális :)

énis 170cm vagyok, 54kg és a testzsírindex szerint 60kilónak kéne lennem-az normális

és a a mellem 90cm lenne fejenállnék és tapsolnék a lábammal:D

egykori szexszimbólum méretei: 90(mell) 60(derék)90fenék -a lehető leg ideálisabb

egyesek szerint :)

úgyhogy nyugika sztem csini vagy ígyis ne szedj semmit a sportot ne hagydabba.

2010. máj. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!