Mit csináljak mert egyre kevesebbet eszem és akkora a hasam mint egy ház én vékony szeretnék lenni de hogy?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 09:16
1/11 anonim válasza:
Írd le, mikor mit szoktál enni és kb. mennyit.
2/11 anonim válasza:
hanem éheznél, hanem normálisan étkeznél, akkor nem puffadna fel a hasad, mint egy éhező afrikai gyereké!!!
hány kg, hány, cm, hány éves vagy? sportolsz? mit és mennyit eszel?
3/11 A kérdező kommentje:
hát 13 éves leszek szeptben és mivel hogy haránt boltozatsüllyedésem van nem tudok futní ííígy keveset sportolok 158cm vagyok és 49 kiló és épp ez hogy nem eszek keveset ennyíííí de néha biciklizek
2010. ápr. 22. 19:18
4/11 anonim válasza:
Te biztos hogy nem vagy kover xd esetleg a boroddel lehet vmi gaz....izmosits....sportolj
5/11 anonim válasza:
12,5 évesen koplalsz? hát, ha azt akarod, hogy rendesen fejlődjenek a szerveid, akkor sürgősen hagyd abba !!!!!!!!!!!
úszás!!!
[link] és számold ki, teljesen jó a testtömeged
6/11 A kérdező kommentje:
hát egyik hozzászólást sem találtam hasznosnak mert ti csak csúfolódtok és hát az a helyzet hogy én nem koplalok nem vagyok kövér és épp ez a helyzet hogy én nem vagyok arányos a hasamra nézve
2010. ápr. 25. 18:47
7/11 A kérdező kommentje:
jah és éppen nem tudok úszásra menni
2010. ápr. 25. 18:48
8/11 anonim válasza:
szerintem orvosi kivizsgálásra van szükséged,hogy mi okozza az aránytalanul nagy pocakot...
9/11 anonim válasza:
Kezdj el beletörődni és elfogadni önmagadat......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!