Tudom, hogy az anorexia az egy betegség de én ennek ellenére az szeretnék lenni, mármint nagyon vékony így egyre kevesebbet eszek már sikerűlt is leadnom 4 kg-t mit kéne még tennem hozzá?
Már megbocsáss, de szerintem hülyeséget csinálsz. A divatvilág és a média olyan szinten agymosta már az embereket, hogy azt gondolják, csak akkor lehetnek sikeresek, ha 32-es méretű ruhákat hordanak. Szerencsére mostanában már kezdik felismerni a divatházak is, hogy eddig rossza irányba mentek...
Az anorexia tényleg betegség, mégpedig súlyos agybaj, ami egy idő után testi tüneteket is produkál. Azt hiszed, hogy attól, ha nem szel, szép leszel. Egy nagy fenét! Először csak a menzeszed marad el, aztán elkezd hullani a hajad, de nagyon vészesen, elszürkül a bőröd, tönkremegy az emésztésed, legyengül az immunrendszered, emiatt mindenféle betegséget összeszedsz, végül bekerülsz a pszichiátriára, ahol teletömnek mindenféle leszedáló gyógyszerekkel. Elég sokan bele is haltak már az anorexiába.
Ha ezt akarod, mármint tönkretenni magad, szíved joga.
Sürgősen menj el orvoshoz, és beszéld meg vele, milyen diétát kell tartanod, milyen edzéssel kombinálva, hogy lefogyjál - és, hogy mennyit kellene egyáltalán fogynod?
Ha éhezel, megedződsz a fogyás ellen, és később erőteljesen elhízhatsz! Nem a legjobb módszer: ez az ún. "libikóka-fogyókúra".
Az igazi anorexiába pedig akár belehalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!