Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom, hogy az anorexia az...

Tudom, hogy az anorexia az egy betegség de én ennek ellenére az szeretnék lenni, mármint nagyon vékony így egyre kevesebbet eszek már sikerűlt is leadnom 4 kg-t mit kéne még tennem hozzá?

Figyelt kérdés
2008. máj. 31. 16:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
96%

Sya!

Én sokáig koplaltam egészen addig míg egy fizika órán elájultam azonnal a kórházban találtam magam,a barátaim a szüleim és a tanárok nagyon aggódtak értem szülőin mindig kértem h ne mondja meg anyunak h nem eszek!!

És hallgatott rám de folyamatosan minden tanár szemmel tartott akkor hagytam abba mikor kijöttem a kórházból és a tanárom mutatott nekem képeket...nagyon hálás vagyok ezért neki, remélem érted...ne csináld mert butaság és halálos,kérlek ne tedd tönkre magad

2008. okt. 1. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 17. 17:25
 13/15 anonim válasza:

hiába mondunk neked akármit,ugysem fogjuk megtudni,hogy hallgattál e ránk..

csak annyit fűznék hozzá,hogy ez a nő,akiről linkelek neked 2képet,azért fotózkodott a "No Anorexia" felirattal,mert a halálán volt,és rájött mekkora hülyeséggel ölte meg saját magát.Ezzel a két képpel búcsúzott el a világtól,és megkér arra,Te sem légy anorexiás..

[link]

[link]

2010. aug. 17. 22:18
 14/15 anonim válasza:
22:18 vok..anorexiás leszel akkor,ha az éhség érzete nem rossz lesz neked,hanem egyenesen jó..
2010. aug. 17. 22:20
 15/15 Alexandra78 válasza:
Én szívesen segítek neked én nagyon régóta fogyokurázok és keveset eszek.Azt tudom ajánlani hogy napi 400-500 kaloriát vigyél be majd a késöbbiekben egyre kevesebbet.És akkor leszel anorexiás ha majd eszedbe se jut enni és ha nem kín ként éled meg az éhséged.Számunkra az éhség nem fontos.Érzelemből soha nem esszünk...stb.
2012. júl. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!