Tudom, hogy az anorexia az egy betegség de én ennek ellenére az szeretnék lenni, mármint nagyon vékony így egyre kevesebbet eszek már sikerűlt is leadnom 4 kg-t mit kéne még tennem hozzá?
Sya!
Én sokáig koplaltam egészen addig míg egy fizika órán elájultam azonnal a kórházban találtam magam,a barátaim a szüleim és a tanárok nagyon aggódtak értem szülőin mindig kértem h ne mondja meg anyunak h nem eszek!!
És hallgatott rám de folyamatosan minden tanár szemmel tartott akkor hagytam abba mikor kijöttem a kórházból és a tanárom mutatott nekem képeket...nagyon hálás vagyok ezért neki, remélem érted...ne csináld mert butaság és halálos,kérlek ne tedd tönkre magad
hiába mondunk neked akármit,ugysem fogjuk megtudni,hogy hallgattál e ránk..
csak annyit fűznék hozzá,hogy ez a nő,akiről linkelek neked 2képet,azért fotózkodott a "No Anorexia" felirattal,mert a halálán volt,és rájött mekkora hülyeséggel ölte meg saját magát.Ezzel a két képpel búcsúzott el a világtól,és megkér arra,Te sem légy anorexiás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!