Mit kéne tennem?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy 12 éves lány vagyok (nem sokára 13) 167-8 cm és a helyzet a következő:
Minden nap eszek gyümit, zöldséget sok vizet iszok, de néha becsúszik egy-egy kisebb édesség, vagy más mint pl ma egy hamburger.
Mostnanában mikor este mérekezek 57 kg szoktam lenni, de reggelre már csak 56.5 . Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megtartani egyelőre egésznap a 56 kg-ot és esetleg idővel pár kilót leadni. Mindennap mozgok, kosár, bringa, futás, atlétika és pár felülés, fekvő.
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
Normális, hogy az ember este nehezebb, mint reggel.
Am meg szerintem a testsúlyod teljesen jó. Én nem hiszem, hogy fogynod kéne (főleg, ha figyelembe vesszük mennyit sportolsz valószínűleg izmos vagy, és az izom nehezebb, mint a zsír).
De ha tényleg fogyni akarsz akkor, a péksüteményektől(amiben fehér liszt van), gabonapelyhektől (Nesquik, Chocapic, stbi), édes italokról (cola, szörpök, juiceok) és a késői (2-4 órával alvás előtti) étkezésekről le kell mondani.
Nem hiszem, hogy olyan komoly fogyókúrát kéne folytatnod, de mindenesetre sok sikert!
Kedves 3-as!
Megköszönném, ha máshol trollkodnál.
A kérdésre kéne válaszolni, ha nem jutott volna el a golyónyi agyadig.
Kedves 2-es!
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Igazából a cukros üdítőket nem szeretem, szóval ha azokat hanyagolom nem fogok szerencsére belehalni.:) Zabpelyheket (Chocapic, Ciniminis stb...) sem nagyon szoktam fogyasztani.
Szerinted jó, ha nagyjábol ilyen étrendet tervezek mára?:
Reggeli: két szelet pirítós, sonkával
Ebéd: zöldségleves, tejszínes hús
Vacsora: Rántotta
Nap közben még ennék körtét, almát szóval gyümiket, és meg lenne a napi 2 liter folyadékbevitel is.
2. válaszoló itt.
Persze :D tökéletes
de egyetértek a két előttem szólóval, ne vidd túlzásba a fogyókúrázást, tökéletes súlyban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!