Miért lehet ez? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta enyhén kövér voltam, viszont úgy fél éve már elég egyértelműen kövérnek nevezhetem magam. Kb 3-4 hónapja gyakorlatilag nullára csökkentettem a cukorfogyasztásom (2 hetente 1 nap fogyasztok max, de akkor is keveset). Amikor kezdtem akkor 61kg voltam, most 55-56kg. Közben nőttem 4-5 centit, ennek ellenére kicsit sem tűnök soványabbnak. Tudom, ez nem olyan sok, de nem kellene ennek legalább egy kicsit látszania? 13/F2016. júl. 9. 23:15
1/2 anonim válasza:
Figyelj! Mivel még fejlődő szervezet vagy, így nem szabad megvonni semmilyen tápanyagot (cukor), csökkenteni kell, majd azt a szintet tartani. Iktass be testmozgást (pl: futás napi 30 perc). A hájasodás leginkább alkati dolog, ez ellen nem tudsz mit tenni, de oda tudsz és kell is figyelni. Amúgy meg ez a súly amit mondtál a korodhoz és nemedhez képest határon belüli. Szóval nyugi ;)
Amire a legjobban figyelj, hogy ne legyél anoreksziás!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. júl. 9. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!