Van itt olyan/ismertek olyat, aki lefogyott, és elégedett magával?
Célul tűztem ki a 15 kg fogyást (őszintén nem hittem benne az elején, hogy tényleg el fogom érni). Most 18 kg-nál tartok, és még mindig nem vagyok elégedett az eredménnyel.
Ruhában tetszem magamnak, csinosnak látom magam, viszont ruha nélkül, vagy fürdőruhában még mindig dagadtnak látom magam.
Az érdekelne, van-e itt olyan, vagy ismertek-e olyat, aki lefogyott, és egy reggel a tükörbe nézett, és azt érezte, hogy "Na, ez az, pont ezt akartam elérni, pont úgy nézek ki, ahogy szerettem volna!"
Ismeri valaki egyáltalán ezt az érzést? :) Vagy az ember mindig elégedetlen, és változtatni akar, akárhogyan néz is ki?
Szia
Az utóbbi két hónapban 20kg feleslegtől szabadultam meg. Elégedett vagyok magammal, bár a fogyás előtt is az voltam. Mivel én nem fogyást tűztem ki magam elé, hanem hogy egészségesen éljek s változtassak az étrendemen is. Amikor tükörbe nézek tetszem magamnak, mert nem kenek magamra alapozót, nincs szükségem szépségipari cikkekre, ahhoz, hogy karizmatikus férfiú legyek. Fogadd el Önmagad, úgy ahogy vagy! Szerintem az aki változni akar és nem tud megfelelni magának. Annak nem az a problémája, hogy kövér vagy esetleg ragyás. Sokkal inkább lelki problémája lehet. Nálam például a szüzesség elvesztése is megdobta az önbizalmam.
Igen, amikor 2012-ben sikerült lefogynom 47-48 kilóra, akkor elégedett voltam és büszke.
Sajnos visszahíztam 53-54-re, és most gyűlölöm magamat. :(
Én 3 éve 30 kilót fogytam és egyáltalán nem voltam megelégedve akkor sem magammal. Most májusban szültem, ugyanúgy rajtam maradt az a plusz súly, amit annak idején leadtam. Így visszagondolva, azért sokkal jobban éreztem magam. :(
Kicsit azért kezdek ebbe az 'örökös harcba' belefáradni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!