Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki edzés...

Van itt olyan aki edzés nélkül is lefogyott?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyit, hogyan?
2016. ápr. 12. 21:17
 1/4 anonim válasza:

Én.

Mindenből kevesebbet ettem.

Lement 5 kiló, de ennyi is volt a cél.

Ma mondjuk bezabáltam, de nem érdekel.

2016. ápr. 12. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
En, elfelejtek enni es minden vizsgaidoszakban fogyok 5 kilot. Most pl. fel tudnek szedni 10-15-ot.
2016. ápr. 12. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első 20 kilóm így ment le, már nincs sok hátra, de már edzek (s ugyanúgy stagnálok, mint korábban, illetve most már nagyon sokat szigorítottam az étrendemen s lassan elindult valami újra).

Szénhidrátcsökkentés, nálam mindig ez a kulcs. Amióta nincs nagy feleslegem, inkább csak az egyik kulcs a nagyon sokból, ami az egyetlen ajtót nyitja... :D Rengeteg trükk kell, nehéz eset vagyok. Bár van olyan szénhidrátkeret, ami mellett szinte automatikusan fogynék (kellene azért egy kis odafigyelés), de nem vagyok hajlandó feladni a zöldségeket, akkor úgyis ugrana az odafigyelés, így a deficit is, azt hiszem.

Igazából egyszerű edzés nélkül fogyni, csak elég keveset kell enni. A test a semmiből nem tud energiát termelni, törvényszerűen fogy kalóriadeficitben s megfelelő étrend mellett szinte kizárólag zsírból. Már ha nincs extra izmunk, mert ha van, akkor a fenntartásukhoz igenis kell edzés, akkor is, ha nincs deficit.

2016. ápr. 12. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, én. 15 kilót fogytam két menetbeen (közte volt 2 év, amíg mindent ettem). A GAPS étrendet követem, olyasmi, mint a paleo. Nem eszek tejterméket, semmilyen gabonát, krumplit, kukoricát, cukrot, étolajat, margarint, egyéb műkajákat.
2016. ápr. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!