Van itt olyan aki edzés nélkül is lefogyott?
Én.
Mindenből kevesebbet ettem.
Lement 5 kiló, de ennyi is volt a cél.
Ma mondjuk bezabáltam, de nem érdekel.
Az első 20 kilóm így ment le, már nincs sok hátra, de már edzek (s ugyanúgy stagnálok, mint korábban, illetve most már nagyon sokat szigorítottam az étrendemen s lassan elindult valami újra).
Szénhidrátcsökkentés, nálam mindig ez a kulcs. Amióta nincs nagy feleslegem, inkább csak az egyik kulcs a nagyon sokból, ami az egyetlen ajtót nyitja... :D Rengeteg trükk kell, nehéz eset vagyok. Bár van olyan szénhidrátkeret, ami mellett szinte automatikusan fogynék (kellene azért egy kis odafigyelés), de nem vagyok hajlandó feladni a zöldségeket, akkor úgyis ugrana az odafigyelés, így a deficit is, azt hiszem.
Igazából egyszerű edzés nélkül fogyni, csak elég keveset kell enni. A test a semmiből nem tud energiát termelni, törvényszerűen fogy kalóriadeficitben s megfelelő étrend mellett szinte kizárólag zsírból. Már ha nincs extra izmunk, mert ha van, akkor a fenntartásukhoz igenis kell edzés, akkor is, ha nincs deficit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!