Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 nap kihagyás tornában sok?

4 nap kihagyás tornában sok?

Figyelt kérdés

A héten kezdtem el újra rendszeresen tornázni otthon. Jól is esett, kemény izomlázam volt. Csütörtök péntek szombat rengeteg munkám volt a munkahelyen és késő értem haza, ezért azok a napok kimaradtak, ma pedig kicsit gyengélkedem. Arra gondoltam holnap reggel és este beiktatnék 35-40 perces tornát.

Baj ha kihagyok 4 napot egymás után?

Valahol olvastam, hogy 3 napnál többet nem javasolt kihagyni...

2016. ápr. 10. 16:31
 1/3 anonim válasza:

A lényeg, hogy mindig folytasd!

Ne hagyd abba ha 4 nap kimaradt. Mond magadnak hogy ejnye bejnye, és folytasd. A 3 nap csak amiatt van, hogy ne ess ki a lendületből. Én 2 hetet pihentem lábujjműtét miatt, aztán folytattam. Kicsit nehéz volt visszarázódni, de nem okozott problémát.

Ha szabad, megkérdezhetem, hogy te mi végett tornázol? Súlycsökkentés, izmosítás vagy szintentartás?

2016. ápr. 11. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából fogyás lenne a cél de a maradék 3-4 kilót már nagyon régóta nem tudom leadni..úgyhogy inkább szinten tartás, vagy esetleg alakformálás
2016. ápr. 11. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
ha ki is marad 4 nap, utána folytassad. nyilván jobb, ha nem marad ki.
2016. szept. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!