Ma van a szülinapom! Csak az a baj, hogy ez, meg hogy fogyókúrázok kicsit kizárja egymást. Ez az egy nap nem nagy kihagyás? :D
Boldog szülinapot!:)
énis fogyókúrázok, de énse törődtem semmivel a szülinapomon, hiszen ez csak 1 nap, belefér:D
Nézd, meg se tudsz sokkal többet enni azon az egyetlen napon :D Nehogy már a szülinapodon se ehess felszabadultan. Azért minden szembejövő egészségtelen vackot nem kell felfalni akkor sem s túlenni magad sem jó, de ez remélem, evidens :)
(Nálam a kettő nem zárná ki egymást, de én hedonista vagyok, s életmódot váltottam, nem fogyózom.)
Másnap egyébként tarthatnál egy szolidabb napot, különösen fegyelmezett étkezéssel, sok mozgással, ilyenek. Ez a lelkiismeretedet is megnyugtathatja, a testedet is emlékeztetheti, hogy nem a szülinapozás az új módi... Én azt vettem észre, hogy ha kilengek, akkor a testem szeret stagnálni s egy jobban sikerült, szigorúbb nap vezeti vissza a helyes útra. Ha már ott van, akkor lazább napokkal is folytatódik a fogyás, de ha megtorpan, akkor kell valami újraindítás. Lehet, hogy tévedek, lehet, hogy nem mindenki így működik, lehet, hogy Te a szülinapodon kevesebbet eszel, mint én egy átlagosnál jobban sikerült napon, de gondoltam, leírom.
Úgy van, hogy szülinapon nem fogyókúrázunk.
Másnap megbánjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!