Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség otthoni tornában?

Segítség otthoni tornában?

Figyelt kérdés
Volt egy elég komoly balesetem, ezért másfél éve nem sportoltam semmit. Ezalatt felszedtem 10 kg-t, ezt szeretném leadni. A fent leírtakból kifolyólag sajnos elég hamar kifáradok. Arra gondoltam, hogy először napi 30 perces itthoni tornával kezdenék, később ezt az időtartamot 1 órára növelném, és eljárnék mellette futni. Persze az étkezésre is figyelnék, elhagyom a lisztes dolgokat, a cukrot, helyette fehérje és zöldségek, gyümölcsök. A kérdés a tornára vonatkozik: milyen gyakorlatokat ajánlanátok? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jún. 15. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk hogy fiatal /öreg vagy e , akadályoz e a sérülésed valamilyen mozgásban. De elsősorban a fegyencedzést ajánlanám mert az nagyon fokozatosan visz el komoly erőnléti gyakorlatokig. Meg a pilates jutott még eszembe amiről igazából túl sokat nem tudok, de normálisabb dolognak tűnik mint a táncikálós fogyi torna. Ilyen jellegű ezdéseket lehet minden második napon csinálni, tényleg fokozatosan. És e mellet minden második nap meg biciklizni úszni vagy gyalogolni egy szűk órát. Ez már normális mozgásmennyiség ami később lehet egyre intenzívebb.
2013. jún. 15. 23:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Fiatal vagyok, 19 éves, és azon kívül, hogy elszoktam a sporttól, nem akadályoz semmiben.

A fegyencedzésre gondoltam már én is, csak azt néztem, hogy egyrészt fekvőtámaszozni nem tudok, de max. megtanulok, másrészt viszont húzódzkodnom nincs hol.

A pilatesról csak hallottam, most kicsit utána néztem, szimpatikus. És külön köszönöm, hogy leírtad, ezt minden másnap jó csinálni, a szünetes napokon pedig miket.

2013. jún. 16. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Bár lehet, hogy valaki "táncikálós fogyi torna" kategóriájába sorolja, de kezdetnek szerintem mindenképpen megfelelnek. :D

Jillian Michaels-nek vannak youtubeon jó tornái, egy-kettőt kipróbálhatnál, valamint Shaun T-t tudom ajánlani. Vannak táncos videói is, de pl. ott az Insanity, ami gyilkos. :D

2013. jún. 16. 10:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Thetenthdoctor, köszönöm szépen, tetszik! :) Jilian Michaels néztem, rögtön belebotlottam egy órás videójába. Kezdésnek tökéletes lesz, ebben az egy órában is nagyon ki fogok fáradni az elején... :)
2013. jún. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!