Elegedett vagy az alakoddal, vagy dietazol eppen?
Nem vagyok elégedett, diétázom és mindig is fogok, az életmódváltás már csak ilyen, de ez nem jelenti azt, hogy fogyási céllal vagy hogy fogyok is. De még valamennyit kell, igen.
A hasamon van rengeteg felesleg, a fenekemet nem látom (de azt kerekíteni kellene), bizonyára a combomon is akad még, de az sokat változott.
A többi részem OK, némelyik 20 kilóval nehezebben is csontos volt.
Ketogénezek, mert az jólesik. Jó, ma épp nem, fura nap volt, de hosszú idő után végre újra van itthon némi tojás (120 db, rövidtávon azért megteszi). Szörnyű volt napi 2-3 darabbal, fogyni nem is tudok úgy, ha fejreállok se. Tojással legalább megvan az elvi esélye, engem remekül laktat :) Kalória is kell azért, hogyne, de tojással kevesebb is elég. A tojás és a zöldség a barátom.
igen, elégedett vagyok
a nőies formám a kiegyensúlyozottságnak és a tudatos mozgásnak köszönhető
22 kilót fogytam idén,rengeteget edzek.
Igen,elégedett vagyok!
21-es BMI-m van. Alapjával véve elégedett vagyok, ami nem azt jelenti nálam, hogy nem vágyom mégjobbra. Nincs konkrét diéta amit követnék, viszont a több hús-kevesebb köret híve, illetve a gyümölcsös és diófélés lány én vagyok. Amin (mint mindig is) változtatnék az a combom, és ha felkarom, amiket vastagabbnak vélek a kelleténél
20L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!