Hány kg és cm vagy? Elégedett vagy a szülés utáni alakoddal?
Én ugyan olyan vagyok mint szülés előtt. Világéletemben túlsúlyos voltam. Ha megmászom a Himaláját,sem tudok lefogyni.
171cm és 92kg.
1. gyerek előtt 174 cm 72 kg, viszonylag elégedett voltam az alakommal, de azért volt egy kis hasam. Utána 68 kg, pedig semmit nem csináltam. De annyi tejem volt, hogy már borogattam ki, plusz a gyerek csak akkor aludt, ha a babakocsiban tologattam. Napi 3-4 órát sétáltam. Ez tuti hatott. Elégedett mégsem voltam, mindenem lóg, a hasam borzasztó! Abbahagytam a szoptatást, megint visszaálltam 72 kg-ra.
2. gyerek közben zabáltam, gondoltam úgyis mindegy, majd lemegy. Aha, 8 kg túlsúly maradt rajtam, totál el voltam keseredve, már bántam, hogy nem figyeltem jobban, hogy mit ettem terhesen. 1 év alatt azért szép lassan lement, már megint 72 kg vagyok, pedig nem koplalok, és tornászni sincs időm. Szerintem én ennyi kg vagyok és kész. Azért szülés előtt mégis szebb voltam, de ruhában már egészen elviselhetően nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!