Hány kg és cm vagy? Elégedett vagy a szülés utáni alakoddal?
Most 170 cm és 63,5 kiló vagyok.
Hozzáteszemn, a második gyerekemet 2 éve szültem az elsőt 11 éve.
Amikor az elsővel terhes lettem, akkor voltam utoljára 63 kiló. Azóta sosem.
A második születése uán 67 voltam, annyiról is indultam.
Éppen fogyókúrázom, a kicsi 2 éves (még cicizik), szóval nem drasztikusan.
De baromi jó érzés, a cél az hogy 60 kiló alá menjek.
Terhességek előtt: 174 cm 60 kiló.
1.terhesség után: 52 kiló
2.terhesség után: 56 kiló, kéne még az a 4 kiló rám, mint régen...
158 cm vagyok és 69 kg-mal kezdtem a terhességet. 16 kg-ot híztam, szülés után két órával képes voltam mérlegre állni, akkor lement 8kg. Mire a lányom 1 hónapos lett, már csak 4 kg maradt. Most szülés után 4,5 hónappal, ott tartok, hogy a csípőnadrágok rám jönnek, amit szülés előtt hordtam, azokkal van gond, aminek magasabb a dereka, mert maradt egy kis háj:):):). Nagyon nem aggódok, majd lemegy, de a torna is tervbe van. Egyébként féltem mi lesz, mert nagyon hízós tipus vagyok, arról nem is beszélve, hogy mita szoptatok, zsákszámra eszem az édességet.
De szeretnék legalább 60 kg-ra lefogyni, nem vagyok kövér, erősebb az alkatom, de úgy jól érezném magam.
4 gyereket szültem.A terhességem elején voltam 57 kg.
21 kg-ot híztam.A második,harmadik terhességem alatt 15 kg-ot híztam,a negyediknél csak 10-et.
Lefogytem 20 kg-ot s most 167 cm és 63 kg vagyok.
1. babánál 70ről indultam, 77 kgval szültem, szülés után egyből 72, rá 1 évre 62.
2.babánál 62ről indultam, 80kgval szültem, szülés után egyből 69, rá 1 évre, most 62 vagyok.
173 cm vagyok.
Azért van nyoma, de a bőrömön. Lötyög, narancsos. De mindegy, ennyit megért a 2 kis lurkó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!