Elégedett vagy az alakoddal? Mit változtatnál rajta? Kort és nemet is!
Laposabb hasat,vékonyabb combokat szeretnék.
14/L
mostmár így 12kgval nehezebben igen :) 172cm vagyok, ehhez voltam 2 éve 50kg, már akkor is hízni akartam, de nem tudtam. aztán jött a fog.gátló és sikerült felszedni pár kilót. most 62kilóval nagyon jól érzem magam, és elégedett vagyok az alakommal is, van cicim, popsim, nőies lettem :)
22L
Akkor én is leírom: Van egy pici pocim, ez nagyon zavar, mert kissé passzosabb felsőt már nem is merek hordani, ezenkívül vastag a combom és még picit fenékből is fogyhatnék, de abból már sok lement és csípőből is rubint réka segítségével
Ha vkit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg&feature=related
vagy még ez, de ez nagyon állat, tényleg nagyon nehéz
Én azt szeretném ha vékonyabb lenne a csípőm, nagyobb a mellem (bocsi ez nem pont az alak, de határeset)
13L
nem ártana plusz 5-6 kg(a lábamra és a fenekemre),és nagyobb ciciknek is örülnék :D
16/L
18L
Magasabb szeretnék lenni kb 15 centivel, és 3 kilóval kevesebb. Ja, egyenes hajat szeretnék, göndor hajam helyett.
Nagyobb melleket szeretnék, kicsit kisebb hasat, izmosabb combokat és vádlit.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!