Ha változtathatnál magadon akkor mi lenne az ami zavar és változtatnál rajta külsőre értem pl. orr stb?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 21:23
2/9 anonim válasza:
Először is szeretnék kisportolt-izmos hasat, egyenes hajat- vagy szép nem ossze-vissza kunkorodót,szép hosszú körmöket, és egy "baba" arcot :D És te kedves kérdező?
3/9 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat!:D hát én vékonyabb combokat szeretnék és eltüntetni a narancsbört és nőni még kb 15 cm-t:)
2009. aug. 15. 21:44
4/9 anonim válasza:
Én szeretném, ha piszébb lenne az orrom... Meg azt, hogy kicsit izmosabb legyen a hasam és a fenekem, de ezen már dolgozok :)
5/9 anonim válasza:
Én másik csontvázat szeretnék. :D
Az a gondom, hogy amúgy lehetne jó alakom, csak sajnos a csontozatom olyan vékony mint egy kismadárnak. :D ÉS ezért mindig lesoványoznak, pedig én csak vékony vagyok. :/
17/L
6/9 anonim válasza:
A melleimet felvarratnám mindenképpen.
Meg most fogyózok, szóval az alakom majd jobb lesz, de a derekam nem lesz tőle vékonyabb ((:
9/9 anonim válasza:
kék szemet, csontosabb,hosszukásabb arcot, Sigurd Wongrawen orrot. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!