15 múltam és nem vagyok elégedett magammal!?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 89 kiló és fogyni akarok!
Azért fordultam hozzátok,hogy esetleg tanácsot kérhessek tőletek. Tapasztalatokat,bevállt módszereket AKÁRMIT!
2015. febr. 27. 22:59
1/11 anonim válasza:
Sportolsz valamit? A te korodban a legjobb módszer a rendszeres mozgás.
2/11 A kérdező kommentje:
Sportolni az utóbbi 3 évben rendszeresen nem. Néha haverokkal elmegyünk kosarazni vagy focizni. Viszont a napi 45 perc testmozgás megvan.
2015. febr. 27. 23:05
3/11 A kérdező kommentje:
képet esetleg holnap tudok küldeni
2015. febr. 27. 23:08
4/11 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
Elég intenzív mozgást végzel?
Fogyáshoz egyébként jó sport lehet pl. a futás, úszás vagy kerékpározás.
5/11 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és napi 45 perc. A tesi órákon, de ott rendesen végzem akadálymentesen és még élvezem is.
2015. febr. 27. 23:13
6/11 anonim válasza:
Fogyáshoz a testmozgás is fontos, de azért a táplálkozási szokáson is változtatni kell!
7/11 A kérdező kommentje:
Elég ritkán eszem gyors kaját. Mindennap beviszek zöldséget,gyümölcsöt meg még ami kell.
2015. febr. 27. 23:42
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy nem eszel gyorskaját és mindennap eszel zöldséget még nem biztos, hogy megfelelően táplálkozol.
9/11 anonim válasza:
A sport mellett természetesen a táplálkozásra is figyelj oda,a neten vannak ilyen oldalak,nézz utánaa
10/11 anonim válasza:
A napi 45 perc nem valami soknak mondható.Egyben bizakodhatsz,a kamaszkor leszokta vinni a plusz kilókat,és nálad még ott van a növekedés is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!