Nem fogyok, de mért?
Sose voltam egy nádszál vékony, de a 60kg-at 162cm-re tartottam, kb.fél éve feljött rám 4kg plusz, amit kb.2hónap alatt le is adtam.
Nagyjából egy hónap torna kimaradt, visszajött 4kg.
4hónapja hetente 4-5ször edzek (futok nagyjából 3km-ert, tornázok itthon 40percet) odafigyelek, hogy mit eszek, kevesebb az édesség, péksütemény, este nem eszek szénhidrátot.
Egyszrűen nem hogy nem ment le semmi, feljött rám még 1,5 kg, centiben derékban 3cm.
Nagyon el vagyok keseredve, nem értem!
Milyen szakember foglalkozik ezzel, lehet, hogy hormonálisan van valami baj....sose volt még ilyen 25 éves vagyok, hogy kitartó tornával, diétával nem ment le semmi, vagy,hogy híztam volna még......
Ez a "odafigyelek a kajára" című dolog nem szokott működni vagy csak ideig óráig.
Így csináld :
""odafigyelek a kajára""
Ez itt a fő gond. Nem elég rá figyelni. Ha eredményt akarsz, kőkeményen tedd oda magad rendesen.
hiába edzel, ha utána többet eszel.
de lehet persze orvosi oka. menj el rendelésre, kérj vérvizsgálatot, stb.. egy alaposabb egészségügyi kivizsgálás sosem árt.
Ennek sok oka lehet:
- Rossz étrend
- Eddig se fogytál csak a víz űrült ki
- Nem jó az edzés
- Izmosodtál (ami nehezebb a zsiráf, bár ezzel együtt vekonyodnod kellett volna)
Szerintem írd le miket eszel és úgy tuti kiderül a probléma ;)
Számolni kéne a kalóriákat, nem random kevesebbet enni. Ha egyáltalán nem ennél péksüteményt meg édességet, csak sovány csirkehúst és salátát öntet nélkül, akkor nyilván fogynál. Ha fogyózok, akkor nem eszem ilyeneket, komolyan csinálom, és van is eredmény.
3 km nem valami sok, az kb. 15-20 perc, fussál kétszer ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!