Mit csináltam rosszul? Többi lent.
Azért lett vastagabb mert izmosodott, guggolással nem fog fogyni a lábad mivel nincs helyi zsírégetés amit itt a gyk-n kismilliószor elmondtunk. Viszont ha az ott izom azt kardió edzéssel pl. futás magas intenzitással hogy ilyen 160 felett legyen edzés közben a pulzusod könnyen le lehet rombolni, mivel a tested először az izmokban levő szénhidrátok, fehérjéket bontja le tehát az izmot is. Ha aerob mozgást végzel alacsony intenzitással (nem terheled le magad pusztulásig és olyan 130 fölé NEM megy a pulzusod edzés közben) akkor nem izmot bontasz hanem zsírt. Nem tudom milyen arányban vannak ezek a lábadon illetve a súlyod magasságod testösszetételed (testzsírszázalék) nemed és esetleg privátban egy kép (elég a lábadról) sokat segítene a problémán.
Üdv!
Kedves 1-es válaszoló!
Nem szeretnék beléd kötni mivel nem vagyok okosabb de a zsír soha nem alakul át izommá. A zsír lebontásához kalóriamínusz kell az izom felszedéséhez pedig kalóriatöbblet hisz nem véletlen mennyi húst meg rizst zabálnak nap mint nap a testépítők. Ez a két folyamat egyszerre semmifélekképp nem fog működni csak külön-külön.
Való igaz, a zsír soha nem alakul izommá, egyébként nem minden testépítő eszik sokat, nem mind eszik húst és rizst, bár ez a legnépszerűbb, legtipikusabb irány. De pusztán kalóriatöbbletet rengeteg ételből össze lehet hozni s elég fehérjét is.
Kérdező, edzéssel persze, hogy vastagodik, mégis mit vártál? :D Az étrend alapján fogysz, kalóriadeficittel.
Kezdőként egyébként lehet egy ideig izmosodni és szálkásítani, ez egy kivételes eset, máskor nem megy egyszerre a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!