Fogytam a nyáron kb 10 kilót, abból kettőt egy hét alatt úgy, hogy alig ettem valamit, de a napi 300-400 kcal megvolt. Most 48 kg vagyok és úgy látom, hogy ez még mindig nem elég (bár a célom 50 volt), szeretnék 44-46 kg lenni. Ma még kevesebbet (egy szelet barna kenyér vajjal+egy szalámi+egy bögre tej+zero cola) ettem, mégis többet mutatott a mérleg 4 dkg-mal
Mit egyek/ne egyek, hogy GYORSAN (max egy hónap) elérjem a célomat?
És mivel elég sok zero colát iszok, lehet, hogy abban van valami olyan anyag, ami "megtartja" a folyadékot?
Először is gratulálok, h ennyire egy degenerált fajzat vagy! Majd pár év múlva megtapsollak, ha ne adj Isten valami betegséged fog kialakulni? Napi 300-400 kcal? Te tisztában vagy azzal, h egy EGÉSZSÉGES embernél mennyi a normális? Légyszi, erre válaszolj, kíváncsivá tettél! Továbbá... zero cola! Tele édesítőszerrel és színezékkel. Fúha... micsoda egészséges. Imádkozz, h a gyomorfekélyt megúszd ami a minimum lesz...
2016. aug. 29. 21:42
4/13 anonim válasza:
milyen magas vagy?
2016. aug. 29. 21:47
5/13 anonim válasza:
Kezdjel el mindenkeppen tobbet enni!!! Ha meg fogyni szeretnel ez azt jelenti hogy kialakuloban van (vagy mar van is) testkepzavar... Amiből kilabalni nagyon nehéz... Viszont gyogyulasnal visszafogod szedni a most leadott kilokat...kezdj el normalisan etkezni( napi legalabb 5x egeszsegeset kis adagokban) es edzeni! Igy egeszsegesen lefogysz majd es nem fogsz visszahizni sem hiszen nem sanyargattad a tested!!
2016. aug. 29. 21:50
6/13 A kérdező kommentje:
166 cm vagyok
És én NEM ezt kérdeztem
Nem akarom visszahízni a leadott kilókat, miután a fogyásnak szenteltem kb az egész nyaramat
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem egészséges, de már döntöttem
Úgyhogy mostantól ha lehet csak az írjon aki a kérdésre tud válaszolni :)
2016. aug. 29. 21:56
7/13 anonim válasza:
ANOREXIA NERVOSA
2016. aug. 29. 21:57
8/13 anonim válasza:
Ha így fogyókúrázol márpedig vissza fogod hízni, ugyanis amint abbahagyod, és a szervezeted újra elég tápanyaghoz jut vészes tempóban elkezdi elraktározni, és semmit nem ért a buta koplalásod.
2016. aug. 29. 21:59
9/13 anonim válasza:
Biztosan nagyon szép leszel 44 kg-san. Kb. mint egy háborús menekült. Szerintem koplalj tovább,érted nem kár...
2016. aug. 29. 23:40
10/13 anonim válasza:
Hát szerintem ha ezt folyatod, csak kiveszed a kólát (ha nagyon kell, max 1 héten egyszer igyál) akkor sikerülni fog. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!