Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megteszet a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugi.00 kérdése:

Nagyon megteszet a legjobb barátom. Mit tegyek? ⬇

Figyelt kérdés
Igazából május òta ismerjük egymást (legjobb barátnőm álltal ismertem meg, volt pasija de jòba vannak)szòval nagyon jòba letünk ìgy hárman.szinte minden héten találkoztunk de a lánynak mind végig tetszett a fiù..és kiderül hogy egy kicsit a fiúnak is tetszik szòval öszejöttek én már előtte megmondtam a lánynak hogy én igy nem fogom velük tartani a kapcsolatot legalábbis a fiùval hát ez igy is volt amig pár hét múlva nem találkoztak.. A szakítás után szükséges egy héttel találkoztam a fiúval de teljesen véletlenül futottamössze vele és egy másik haverommal igy hát pár orán át elvoltunk utána hazamentünk és elkezdik beszélgetni.. Egyszer csak elkezdet kérdezgetni hogy tetszek e neki azért voltam e ilyen furcsa meg stb..akor azt válaszoltam hogy egy kicsit igen és enyi volt.És egyik nap megkérdezte hogy tetszik e valaki és hogy ő e az a bizonyos személy és azt mondtam nem pedig nagyon tetszik és nem tudom elfelejteni.. Utána megkérdeztem hogy miért kérdi és azt válaszolta hogy már sosem tudom meg és utána leìrtam neki hogy nem mondom hogy nem tetszik de azt se hogy igen. Mert nem szeretném elrontani a barátságunkat de nem is válaszolt rá és ahogy ismerem nem is fog... De nem tudom elfelejteni mindig rá gondolok.nagyon tetszik és én járnék vele de ő nem hiszem és emiatt nem szeretném elveszìten a legjobb barátnőm...bocsi hogyha nem érthető csak kavarognak a gondolataim és hogy hoszù

2016. aug. 21. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem az volt, hogy legjobb fiú barátomnak nagyon jóba lettem az exével, de az elején ezzel nem is volt semmi baja, mert ők is barátok voltak. Pár hét után már minden nap veszekedtem a legjobb barátommal, mire amikot épp ott tartottam, hogy lassan már megverem, ha nem mondja el, hogy mi baja lett megcsókolt. És a történethez tudni kell, hogy én biszex vagyok, ezért féltékeny volt a lányra és félt, hogy esetleg összejövök vele.

Jó ez nem olyan bonyolult, mint a te eseted, de sose tudhatod, hogy legjobb barátból mit tudsz kiváltani

2016. aug. 21. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:
😐
2016. aug. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!