Bűnözés. Még elmegy?
A szénhidrát nem esszenciális tápanyag, azért ragaszkodjunk a tényekhez. Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki minimalizálja, nekem se jut eszembe, pedig nekem sokkal jobb a kevés, mint a sok. Ez egyéni dolog, a sok szénhidráttal pedig nincs gond, persze a forrás nem mindegy.
Azért, ahogy már írták, 1-1 ilyen nap nem a világvége, nekem is bevillan ilyen, mindennemű szénhidrátéhség nélkül (inkább az ellentéte van meg). Az embernek megvannak a vágyai, emlékei, néha kicsit rebellis, túl jól süt a rokon (azért pár bolti finomság is akad), ilyesmi.
Bűnnek akkor sem tekintem, ha kicsit kikészítem magam vele vagy tönkrevágom a diétámat, a bűn az valami más.
1200 kcal neked nem tudom, hogy esik, én a 2. napon szinte bármilyen emberi eledelt megennék, csak hogy csillapítsam pokoli éhezésemet. Elég gyorsan reagálok az ilyesmire. Szóval egy hónap után eltérni az számomra elképzelhetetlen önsanyargató fegyelem. Te persze máshogy működsz, de hátha kisebbnek látod "bűnödet" ezt olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!