Bűnözés. Még elmegy?
Figyelt kérdés
Egy hónapja fogyózok és ma úgy megkívántam, ezért megettem 2 csupasz kiflit (260 kcl), és 6 mini vaníliás karikát (180 kcl). Még benne van a napi 1200 kalóriámba. Bár tisztába vagyok vele, hogy attól még ez így nem jó. De gondoltam havonta egy ilyen csalós nap belefér. Szerintetek? Nektek belefér vagy nem?2016. aug. 27. 19:34
1/16 anonim válasza:
Semmi baj,majd hnap visszaallsz a megszokottra..sztem neha mindenkinek becsuszik egy ilyen nap de nem akarok mas neveben is nyilatkozni,nekem volt.megis lefogytam:)
2/16 anonim válasza:
A napi 1200 kaloria gyakorlatilag eheztetes. Igy nem fogyni fogsz, hanem elsorvadni.
3/16 anonim válasza:
Magadnak fogsz. Magad hozod a határokat. Ne kifogást keress és ne féloldozást mástól. Tudd, hogy ha kizökkentél, mi a következménye és vállald. Ha tudod egyensúlyozd.
180 kcal mozgás plusz nem sok, még sétával is megoldható.
Menj egy kicsit sétálni ma este.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! És nem mástól várok feloldozást csak érdekelt, hogy más is így van e vele. Egyébként minden nap sportolok:)
2016. aug. 27. 19:54
5/16 anonim válasza:
Fogalomzavarban szenvedsz.
A lopás, bankrablás, gyilkosság, adócsalás stb. Na az a bűnözés.
Amiről te írsz, azt evésnek, táplálkozásnak hívják.
Szívesen.
6/16 anonim válasza:
Igen, velem is szokott ez lenni:)
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 27. 20:05
8/16 anonim válasza:
Ha pacalról, tortáról, meg 2kg kenyérről lenne szó, akkor mondanám azt, hogy na ezt csak havi egyszer kéne csinálni. A te esetedben viszont semmi gázos nincs. Mi a baj azzal a 2 kiflivel? A vaníliás karika (márkától függően) valószínűleg már igen feldolgozott, zsíros, cukros dolog, de az is csak 180 kalória volt.
9/16 anonim válasza:
Az aggasszon inkább, hogy ez a "bűnözés" azt mutatja, szénhidrátéhséged volt. Ami annak a jele, hogy az étrend, amit folytatsz, nem elég kiegyensúlyozott. Ha találnál egy jó egyensúlyt, akkor nem lenne havi bűnözőnapra szükség, mert nem törne rád a kívánósság.
10/16 A kérdező kommentje:
Óhh dehogynem. Mert imádom a kiflit meg az édességeket. Csoda h eddig kibírtam nélküle:DD
2016. aug. 27. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!