Ez evészavar lenne?
Figyelt kérdés
2 éve kezdődött talán ez az egész koplalásos dolog. Tavaly számolni kezdtem a kalóriákat, napi 1-2 alkalommal ettem, ha pedig többet, akkor bűntudatom volt és kihánytam. Már nem hánytatom magam, de még mindig vannak napok, amikor nem eszem. Pro ana oldalakat nézegetek. Nem tudok ettől az egésztől szabadulni, folyton kezdődik előről. Normál bmi tartományba vagyok, de nincs menstruációm. Most maradt el először. Szerintem nincs evészavarom, csak bemesélem magamnak, folyton ez jár a fejemben.2016. aug. 27. 00:58
1/5 anonim válasza:
Agybajod van neked. Menj pszichológushoz, ha nem akarsz belerokkanni ebbe.
2/5 anonim válasza:
De igen, evészavarod van, méghozzá igen súlyos. Nem ártana elmenned egy pszichológushoz. És el kellene hinned, hogy nemcsak akkor vagy szerethető, ha csontsovány vagy.
3/5 anonim válasza:
Erősen tápanyaghiányos étrendtől normális BMI mellett is lehet valakinek táplálkozási zavara. Olvass kicsit a makrókról, állíts be magadnak egy egészségesebb étrendet több vitamindús étellel, szedhetnél valamilyen komplex vitaminkiegészítőt is. Ha ez nem megy, kérj segítséget orvostól, mielőtt belesüllyedsz teljesen az anorexiába.
4/5 anonim válasza:
Hány kiló vagy és milyen magas?
Nehéz elhinni, hogy normál a súlyod, ha ennyire keveset és kevésszer eszel.
Egyértelműen evészavar már a pro ana oldalak és a hánytatás is.
5/5 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok. 153cm - 49kg
2016. aug. 28. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!