Ez evészavar vagy mi?
Döntsd el mi a célod, döntsd el mi a fontosabb és a annak megfelelően cselekedj.
Azt kell megértened, hogy a kettő egyszerre nem lehetséges, vagy-vagy.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez kezdődő evészavar. ( azért gondolom így, mert lassan 10 éve vagyok evészavaros ) Ráadásul nagyon veszélyes a zabálás-koplalás állandó váltakozása. Nem csak testileg tesz tönkre, hanem lelkileg is( bűntudat a falásrohamok után, stb.) Próbáld meg legyőzni az evéskényszert, tudom, hogy nem könnyű, de rengeteget ártasz vele magadnak. Amikor rád tör a kényszer, menj el egyet sétálni, vagy beszélgess helyette valakivel, tereld el a figyelmedet az ételről. Az is lehet, hogy komoly problémák miatt menekülsz az evésbe, ebben keresel vigaszt, (velem is hasonló a helyzet) először meg kell oldani a téged nyomasztó gondokat, utána helyreáll az étkezés is.
Sok sikert kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!