Segítség nem viselem el önmagam, se mást egyedül mégse megy! Akkora a világ, csak nem vagyok egyedül az ördögi körben?!
Az evés nem bűn. Ha normális ételeket eszel, normális adagokkal, akkor lelkiismeret furdalás nélkül ki tudod élvezni az evést, és időnként még akár egy szelet sütemény is beleférhet.
A falásrohamok azért vannak, mert valamilyen tápanyagot nélkülöz a szervezeted.
Alapelvek:
Napi 5-szöri étkezés
A három főétkezésben (reggeli - ebéd - vacsora) mindig legyen állati eredetű fehérje is (nem csak hús, lehet túró, sajt is)
Reggelire tilos a tej, a gyümölcs
Szénhidrátokra is szüksége van a szervezetnek, leginkább a lassan felszívódó szénhidrátokra (teljes kiőrlésű lisztek, pékáruk, barna vagy basmati rizs, bulgur, kuszkusz, hajdina, köles)
Az olyan zöldségekből, amiknél a 100g-ban levő szénhidrát nem éri el az 5g-ot, korlátlan mennyiségben lehet enni (paprika, paradicsom, retek, saláta, spenót, uborka).
Tilos a cukor (helyette eritrit, nyírfacukor, vagy egyéb mesterséges édesítő), a fehér liszt, fehér rizs.
Nekem orvos írta elő a diétát, mert inzulinrezisztenciám van, így egy év alatt fogytam 10 kg-ot.
Igazából nem is diéta, hanem életmód, amit be lehet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!