Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak akkor hizunk, ha több...

Csak akkor hizunk, ha több kaloriat viszunk be, mint amennyit megeszunk?

Figyelt kérdés
Tehat ha kaloriaminuszban vagyok akkor tökmindegy miböl viszem be, fogyok?

2016. aug. 26. 16:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha pl. en egy 45 kg-os nö vagyok es en vacsorara megeszek 45 g feherjet, de az ebedem is feherjedus volt es több feherjet viszek mondjuk be mint a testsulyom, de mondjuk a vacsim hal vagy rak volt, ami se zsirt se ch-ot nem tartalmaz akkor hizhatok? Vagy ez hogy mukodik, valaki legyszi magyarazza el!
2016. aug. 26. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor hizunk ha tobb kaloriat viszunk be, mint amennyi szukseges. Ha pl 1500kcal kell sulytartashoz, de valaki 2000kcal-t vagy az felett eszik akkor hizik.
2016. aug. 26. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, mivel nem hízósertések vagyunk, hanem emberek.

Ahhoz jó emésztés, és olyan genetika is kell.

2016. aug. 26. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

marmint amennyit felhasznalunk*

Bocsi elirtam...

2016. aug. 26. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

ez kicsit összetett.

egyrészt vannak akik nem hízékonyak, nekik gyors az anyagcseréjük, kevesebb kcal szívódik fel nekik a kajákból, és azt is gyorsabban elégetik.

ha csak diétázol, akkor igen. ha többet használsz fel, mint amennyit beviszel kajával ,és felszívódik, akkor fogyni fogsz.

de ha mellé edzel, akkor maga az izomnövekedés is kcal-t fog felhasználni, ráadásul az izom, nehezebb a zsírnál.

2016. aug. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!