34 éves vagyok es 2 gyermekem van. Júl.1-én kezdtem a diétámat. Felkerestem egy edzőt, aki segített az étrend összeállításában.vele nem tudok edzeni,nincs akire hagyjam a gyerekeimet. Nem eszem fehér lisztes dolgokat, nem iszom üditőket, gyümölcsöt és tejterméket sem. Sovány husok, zöldség sok-sok víz, köretnek bulgur, barna rízs, vagy 2 hetente 1x teljes kiörlésű tészta. Mégis csak 2 kg minuszom van . Futni járok kb 2 hete.
2016. aug. 23. 14:46
1/7 donmogyoróscsirke válasza:
Kedves kérdező, sorra veszem: Gyümölcs igen is kell. Egész jó étrend, de az ördög a mennyiségben, és a mozgásban bújik meg. Korodat tekintve ( ne vedd sértésnek) kicsit lassabb az anyagcseréd, ezt kávéval, jobb minőségű teákkal meglehet dobni. Fontos hogy egy nap SOKSZOR egyél, és max pont annyit hogy jól lakj, nem többet.A sokszor alatt értem a minimum 5x étkezést, a sok víz pedig szintén jó. A futás nem feltétel, otthon elvégezhetőek a HIIT és vagy intervallum edzések amik akár 20 perc alatt letudhatóak, és úgy felpörgetik az anyagcserét és zsírégetést, hogy meglepődnél. Bármi egyéb kérdésed lenne fordulj hozzám bizalommal itt vagy privátban! :)
2016. aug. 23. 14:58
2/7 anonim válasza:
Nem beteg vagy, nem kellenek tanácsadók meg edzők, hogy jó pénzért étrendet írjanak össze. A mai világban nem tart semeddig rákeresni a googleban, hogy mit lehet enni meg mit nem.
Én 25 kg-t fogytam január óta és nem segített senki. Gyümölcsöt ettem, tejtermékeket ettem mikor mit kívántam. Az üdítőkről, péksüteményekről, édességekről mondtam le és köretet se nagyon ettem az ebéd mellé max salátát vagy savanyúságot.
2016. aug. 23. 15:10
3/7 A kérdező kommentje:
Anno a gyerekeim előtt egy csettintés alatt fogytam én magam állítottam és kerestem mit lehet és mit nem. De most nem ment...
2016. aug. 23. 15:32
4/7 A kérdező kommentje:
Nem eszem sokat,figyelem a mennyiséget. Kávét iszom,és a gyogytea is igaz nem minden nap. Köszi a tanácsot. Első fogok privit írni neked!
2016. aug. 23. 15:40
5/7 donmogyoróscsirke válasza:
Csak nyugodtan! :)
2016. aug. 23. 15:41
6/7 anonim válasza:
Nem szabad feladni. Vagy van valmi kis hiba az etrendben ( pl. felre vannak kalkulalva az adagok, vagy kevesebbet sportolsz mint tervbe volt veve) vagy lehet hogy egy kicsit felrekajalsz ( nem bün, velem is elöfordul...ooo csak egy falat sütit, csak egy picit krumplit... csak hatraltatja a fogyast) Az etrendet mennyire tartod? Szemre, vagy tenyleg kimered? Mert szemre eleg hamar el lehet szallni a mennyisegekkel.
Ha ezek mind rendben vannak, akkor meg kene nezetni a pajzsmirigyed es egy terheleses vercukorszint meres sem artana.
2016. aug. 23. 15:44
7/7 A kérdező kommentje:
Vérvetelem rendben van nemrég nézettem meg. A kajával kapcsolatban a lassan 8 hét alatt 2x volt hogy olyat ettem amit egyébként nem. Tényleg becsületesen csinálom. Tudom mennyi plussz lehet a csak egy falat dologból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!