Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Többi lent)

Mit csináljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. 164cm/55kg vagyok. Lefogytam,de már nagyon vékony vagyok,de a hasamon még mindig van egy kicsi felesleg. Mit csináljak? Ment le a hasamról is,mert 9centivel lettem vékonyabb,de még van rajta felesleg. Szerintetek? Ha tovább edzek félek h tovább fogyok.

2016. aug. 22. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Az edzéstől nem fogysz, csak a kevés evéstől. Miért nem tömegelsz? Majd pár év múlva leszálkásíthatsz, akkor nem fogsz véznán kinézni, ha izom is rendesebben lesz.
2016. aug. 22. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Cardio es edzes eg es fold..cardio (futas,intervall edzes) leegeti a zsirt az edzes (sulyzos,sajat testsulyos) izmot rak...ha nagyon vekony vagy de ott van egy kis zsir hat akkor sincs helyi fogyas szval vagy bejon h onnan megy le vagy nem...de az izom ugymond felnyomja a zsirt,eloszlik,feszesse teszi a teruletet ha mar nincs rajta sok...lehet testkepzavarod van es annyi zsir kell is oda...ha fiu vagy en az izomepitest javasolnam a tovabbiakban egy egeszseges etrenddel...es idovel ugyis kialakul...tomegelok is szoktak futni szalkasitashoz de te azt irtad mar nagyon vekony vagy...lehet erosodnod kellene es rizs csirkemellel feherjevel felepiteni az izmaid
2016. aug. 22. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent az h tömegelés?
2016. aug. 22. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
És koszonom a valaszolat!!! :)
2016. aug. 22. 22:27
 5/8 A kérdező kommentje:
De én en nem kardio edzest csinaltam...hanem normal edzest. Guggolast,hasprest ilyeneket.
2016. aug. 22. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor kalóriatöbbletben eszel, rendesen edzel (mindenre s megfelelő terhelést adva. Most már épp edzhetsz súlyzókkal is, már nem vagy túl ifjú hozzá), rendesen pihensz. Elegendő fehérjét viszel be s mindent, amit kell. Így jön az izomtömeg.
2016. aug. 22. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a hasadon levő felesleg nagy része megnyűlt bőr. A bőr fogyás után alkalmazkodik az új testhez, és egy pár hónapon belül összehúzódik. Amúgy meg ne vékony akarj lenni, hanem izmos, sportos, egészséges. Egyél többet, sportolj.
2016. aug. 23. 10:11
 8/8 anonim válasza:

Te mesteer, te vézna vagy. Sőtt tovább megyek, valószínüleg pszichiáterhez kellene fordulnod.

55 kiló? Ez csöppet sem férfias. Ne legyél nyomi.

2016. aug. 24. 01:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!