Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Neki álljak...

Mit csináljak? Neki álljak mégegyszer?

Figyelt kérdés
Annyira megutáltam magamat hogy az nem igaz . folytonos probléma a hasam és a combom hogy mekkora vagyok mint egy disznó egyszerűen utálom magam.Most az elöbb voltam egy butikba ahol nagyon jó gatyát láttam felprobáltam a 3 as feszült rejtam ... 31 combra nem jó akkor már a nő látta hogy majdnem sirogörcsöt kapok. Viszattettem és elindultam haza hogy elbujok a világ elöl és senkivel nem akarok beszélbi látni ... eddig is ez volt de most már annyira elfajult a dolog hogy itt sirok mint egy óvodás és inkább kiakarok feküdni a sinekre mert szégyenlem magam. az az érdekes hogy már annyira anyagi csődbe vagyunk hogy alapvető élelmiszerre nincs pénzünk és ugy meghiztam mint egy disznó. 1000x álltam neki fogyozni és eredmyéntelenül. Szerintetek van oylan ember akit a fogyokúra vitte a sirba?
2010. ápr. 20. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nem is vagy kövér, pár kilót leadsz és kész, tornázz otthon...én tuti nem költenék 7ezret fitnessteremre, ha nem lenne mit ennünk...ha futni nem akarsz, bringázz, menj bringával suliba ;)
2010. ápr. 20. 15:24
 12/16 A kérdező kommentje:
De pont azért irtam hogy Comb és csipőre megy FÖLEG a HASRA!!Tehét mondjuk a testemen a vádlimat szeretem meg a vállamat. De én most nagyon keményen nekiállok mert megvehetem a fitness bérletet a csokit megvonom magamatól meg a fehérkenyeret akkor még ha tudtok irjatok nekem légyzsives olyat HOGY MIT SZABAD ENNI ÉS MIT NEM.!!:) Ha este kell egy picit enni akkor abból is miből mennyit ?
2010. ápr. 20. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
olyan nincs, hogy csak bizonyos helyekről fogysz - bringázz, az pont a csípő, comb, hasi területeket formásítja...és egyél rendesen, ne koplalj
2010. ápr. 20. 15:55
 14/16 A kérdező kommentje:

De pont azért irtam hogy Comb és csipőre megy FÖLEG a HASRA"

Ezek a részek azok amik nekem nagyonzsirosak:(

2010. ápr. 20. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
igen-igen, de sajnos nincs helyi zsírégetés. vagy mindenhonnan fogysz, vagy sehonnan. Zöldséget egyél meg csirkemellet, sovány túrót, sovány sajtot, rizst, halat. 2-3 óránként. Kerüld a zsírokat, olajokat. Ez most így persze elég kivonatos, de szerintem már 10000szer leírták az oldalon, csak meg kell keresni, és figyelmen kívül kell hagyni a "fogyókúrázók" csőlátását.
2010. ápr. 21. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen mindent ehetsz csak persze módjával. Pl: én tegnap rántott sajtot ettem+1 rántott karfiol darabkát ebédre, cserébe sétáltam haza a suliból és vacsira salátát ettem. Kompromisszum.

Hétvégén szülinapoztam, ettem tortát (igaz, ditétás volt, mert az ünnepelt cukorbeteg), de ha édességet kívánsz egyél ilyet. Nem sokkal drágább mint a normál cukros süti, mégis ugyanolyan finom és megnyugtatod a háborgó lelked, hogy kapott csokit/édességet.

Én 30kg-t fogytam, pedig én betegség miatt szedtem össze magam. Gondold el, hogy júniusban vagy 57kg, szeptemberben meg 92kg. Na azért nagyon nem mind1 :D

A nadrágon meg ne aggódj. Én általában 28-29-es gatyát hordok,múltkor mégsem ért össze a 30-as. Igen, elbőgtem magam, de utána találtam egy másik boltban sokkal jobb gatyát, amiből 29es volt csak, de ahhoz meg övet kell vennem, mert lecsúszik. Tehát ezeken a méreteken ne aggódj.

Ne arra költsd a pénzed, hogy vegyél hülye diétás holmikat. Inkább edd amit a többiek, csak sokkal kevesebbet és este lightosat. Joghurt,saláta,stb.

Kitartás!

És tényleg nincs túlsúlyod!

2010. ápr. 21. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!