Mit csináljak? Neki álljak mégegyszer?
De pont azért irtam hogy Comb és csipőre megy FÖLEG a HASRA"
Ezek a részek azok amik nekem nagyonzsirosak:(
Tulajdonképpen mindent ehetsz csak persze módjával. Pl: én tegnap rántott sajtot ettem+1 rántott karfiol darabkát ebédre, cserébe sétáltam haza a suliból és vacsira salátát ettem. Kompromisszum.
Hétvégén szülinapoztam, ettem tortát (igaz, ditétás volt, mert az ünnepelt cukorbeteg), de ha édességet kívánsz egyél ilyet. Nem sokkal drágább mint a normál cukros süti, mégis ugyanolyan finom és megnyugtatod a háborgó lelked, hogy kapott csokit/édességet.
Én 30kg-t fogytam, pedig én betegség miatt szedtem össze magam. Gondold el, hogy júniusban vagy 57kg, szeptemberben meg 92kg. Na azért nagyon nem mind1 :D
A nadrágon meg ne aggódj. Én általában 28-29-es gatyát hordok,múltkor mégsem ért össze a 30-as. Igen, elbőgtem magam, de utána találtam egy másik boltban sokkal jobb gatyát, amiből 29es volt csak, de ahhoz meg övet kell vennem, mert lecsúszik. Tehát ezeken a méreteken ne aggódj.
Ne arra költsd a pénzed, hogy vegyél hülye diétás holmikat. Inkább edd amit a többiek, csak sokkal kevesebbet és este lightosat. Joghurt,saláta,stb.
Kitartás!
És tényleg nincs túlsúlyod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!