Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jól ettem ma?

Szerintetek jól ettem ma?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy kisebb banán, egy szelet rozsos abonett kenyér diabetikus eperlekvárral, bravos 3 in 1 kávé. (zabkását szoktam enni amúgy, de ma valami mást akartam)

Ebéd: 110 gramm resztelt máj, 100 gramm főtt rizs

Uzsonna: egy alma, meg ittam egy kávét is, sima kotyogós, 1,5 dl 1,5%- os tejjel

Vacsora: fél darab paprika, kettő darab nagyobb koktélparadicsom, 50 gramm sovány túró, egy szelet abonett kenyér, kettő szelet trappista sajt, egy bögre csipkebogyó tea, citrommal

Eddig diétáztam, le is dobtam 20 kg-t, egy kis szünet után megint bele akarok vágni (nem jött vissza, csak még szeretnék fogyni) és arra lennék kíváncsi, hogy jó volt-e a mai napom!

2016. aug. 21. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb. 35 g fehérje szerintem elég kevés, bár nem tudom, mekkora a súlyod. A zsírbevitel kevésnek tűnik, de ezt nehéz megsaccolni. Zöldségekből mehetne több is, pl. az ebédedben nem sok lehetett. Fogyáshoz biztosan jó...
2016. aug. 21. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Picit kevésnek tűnik. Mgvan 1100kcal?
2016. aug. 21. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát elvileg 948 kalória, 49 gramm fehérje.
2016. aug. 22. 11:18
 4/4 anonim válasza:

Rizset és a tejet kerüld!!! És mar par helyen elmondtam nem a kalória hanem a szénhidrát a lényeg b+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HA segitseg(étrend edzes akarmi..) kell irj privatba

2016. aug. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!