Ma többet ettem. Mi a teendő? Hogyan folytassam?
Ma reggelire ettem 1 szelet telj kiőrlésű kenyeret vékonyan margarinnal megkenve, paprikával és egy banánt.
Ebédre ettem rántottát, sok cukkínivel és paprikával együtt sütöttem meg. ( az egészet 5 tojásból készítettem, kb a harmadát ettem meg, és tényleg sok volt benne a zöldség)+egy kicsi szelet t.kenyér
És utána jött az erős bűnözés....nemsokára nehezebb napjaimat élem, és előtte néhány nappal nagyon édesség-kívánós vagyok. Ettem ezután egy dejós tekercset, és csináltam tejbegrízt abból is ettem ( kb 1 adagnyit)
ma nem tudtam sokat tornázni, mert a gríztől nagyon tele érzem magam, néhány gyakorlatot csináltam csak súlyzóval.
Holnap dolgozok ilyenkor nem szoktam tornázni, de holnap reggel felkelek és lenyomok 40-50 percet.
A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor amikor vannak ilyen bűnözős, vagy kalóriabevitel szempontjából rosszabb napok, olyankor mindent csináljak ugyanúgy mint eddig? Kell több edzés ilyenkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!