Férfiak, fiúk, számotokra nem taszítóak az ilyen folyton diétázó lányok?
nem azt mondom, hogy zabáljunk mindent mértéktelenül, de vannak ezek a tipikus fogyózó kis libák, akik kb semmit sem esznek/isznak meg, ami nem szuperdiétás és mindenben a kalóriákat számlálják. itt is látni csomó ilyen kérdést.
pl vendégségben meg se kóstolnak egy szelet sütit se, mert abban sok a kalória, pedig majd' kiesik a szemük úgy kívánják. nem mellesleg ez bunkóság a vendéglátó felé is. nem kell a fél tálcát befalni, de egy darab sütitől senki nem lesz disznó. vagy nem mernek meginni egy pohár sört vagy gyümölcslevet, mert 'jaj hizlaaal' és végig szénsavmentes ásványvizet szopogatnak. soha semmiből nem vesznek, ha megkínálják őket, mindennek a kalóriatartalmát latolgatják, egy darab popcornnak is. étteremben mindig a leguncsibb salátát választják szigorúan ásványvízzel, öntet nélkül, mert jaj 3 kalóriával több van benne. nem lehet őket meghívni egy spontán jó kis kajálásra vagy ivásra, nem lehet velük 6 óra után vacsorázni, stb..
nem szánalmasak az ilyen lányok? inkább ne legyen valaki csontsovány és tökéletesen lapos hasú, de ezek szerintem annyira kiábrándító dolgok. az ilyenekkel nem lehet élvezni semmit, mert annyira egoisták, hogy 1 kiló többet számít nekik, mint az, hogy jól érezzék magukat ők is meg mások is.
mielőtt valaki félreértené: nem kell kövérnek lenni, a kövér emberek taszítóak. csak a mértéket mondom, hogy 1 pohár sörtől vagy 2 kocka csokitól senki nem lesz disznó.
"Tudod ki találta fel a salátát?
a szegények"
Ja, ma viszont a szegények azok, akik a minőségi éhezés és a belőle következő elhízás első számú áldozatai. Ha kevés pénzből kell jóllakni, akkor a legegyszerűbb a zsíroskenyér és az egyetlen hozzáférhető örömforrás az édesség, a süti, amit viszonylag olcsón otthon is elő lehet állítani.
nem a fogyózó lányokat/nőket kértem, hogy védjék meg magukat, hanem a férfiakhoz szólt a kérdésem, hogy számukra nem zavaró-e, ha a partnerük/feleségük/randijuk/csajuk így viselkedik. köszi. és nyilván nem azokra gondoltam, akiknek egészségügyi okokból jelentősebb túlsúlyt kell leadniuk, hanem akiknek 1-2 kilogramm többet jelent, mint egy jó kajálás és sóvárogva néznek másokat, ahogy sütiznek/söröznek/repetáznak, azért, hogy ne menjen fel rákjuk az a fél kilogramm. egy kapcsolatban sokszor van olyan, hogy spontán esti kis borozgatás, közös filmezés popcornnal vagy csak úgy beülés kajálni valami nem épp diétás helyre. ilyenkor ezek a lányok kiverik a hisztit, hogy neeeem, én este nem romantikázom veled egy üveg bor mellett, mert abban x kalória van és nekem fontosabb az a fél kiló mínusz, mint hogy ketten jól érezzük magunkat?? lol
van egy barátnőm, véletlenül cukrot kapott a jegeskávéjába, mert elfelejtett szólni, kb alig merte meginni és 2 órát hisztizett utána. látom rajta, hogy inkább a csokit enné a gyümölcs helyett, de nem, mert attól elhízik. hozzáteszem, nem kövér, csak nem egy modellalkat. ha férfi lennék, az ilyen nőkkel ki lehetne kergetni a világból.
aki annyira hízékony, hogy heti egy-két ilyen alkalomtól disznó lesz amúgy normális étkezés és mozgás mellett, az menjen orvoshoz.
Én azt látom, hogy Magyarországon bűn egészségesen étkezni.
Nem fogyózom, de van, hogy egy héten 4-5x is barátoknál, családnál eszünk-iszunk, összejövetel van.
Ilyenkor halálos bűnnek számít, hogy nem eszem cukrot, fehér kenyeret, olajban sült dolgokat. Igaz, egyszer beleférne, de az ember (én) nem csak havi egyszer megy vendégségbe.
Én pont az olyan embereket nem szeretem, mint te: aki sértésnek veszi, hogy valaki nem rúgja fel az étrendjét/bevett szokásait mert megsértődik a vendéglátó.
Tisztelet a kivételnek, vagy aki csupán egészséges akar lenni, vagy túlsúly miatt akar fogyni.
De a betegagyu ribizliktől mentsen meg a jó Isten.
Ismerősöm nő, evett ivott bagózott kufircolt fűvel fával...aztán kifogott egy gazdag palit... Jelenleg mindenkit csesztet aki csak ránéz egy sült csülökre, vagy iszik egy pohár bort, ő zöld leveseket zabál, ránézek és hánynom kell... Minden bio, meg vegan, úgy néz ki mint egy hulla, az arca edzés mint a viasz karikâsak a szemei naponta kb. 600 kalóriát eszik, fut, de majd meg hal...ereje semmi... De nem is ez a lényeg, mert mindenki úgy él ahogy akar, de Az ilyen retkek osszák az észt, mert unalmában már nem tud mit kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!