Szerintetek jó ez a fogyós étrend mára? (többi lent)
reggeli: egy kis dinnye
ebéd: kis barna rizs, párolt zöldség, csirkemell
vacsi: saláta kis csirkemellel
Szerintetek ez jó fogyós étrend
"5 ora utan ne egyel SEMMIT, csak vizet igyal!"
Hülyeség! Ugyanúgy, ahogy a hat utáni nem evés is! A napi összbevitel számít, nem az, hogy mikortól nem eszel, főleg, ha az ember sokáig fenn van.
Óraátállításkor vagy időzóna váltáskor mit is tennél ilyenkor?
3.: Én nem is éhezek, vagy koplalok szvl..
4.: Olvastam már én is pár oldalon hogy hülyeség, de szerintem nem az mert tényleg nem kéne már este enni.
Alvás közben nem lassul az emésztés, hisz akkor nem kell más folyamatokra energiát, vért biztosítani.
Lassuló emésztés azt jelentené, hogy lassabban dolgozza fel a test a tápanyagokat, vagyis lassabban jut be a vérbe, ahonnan a tartalékba kerülhetne.
Miért rakódna le kalóriadeficitben a zsír? S a test akkor elkezd fényből élni?
Azonkívül a legtöbben 5 után nem megyünk ágyba hamar... Nekem ilyenkor még van akár 10 óra ébrenlétem, majd az alvás, de aki már 11-kor lefekszik, annak sem tudom, miért kéne befejeznie az evést 5-kor. Nem mindenkinek jó az s nincs is rá szükség, hogy egy kényelmes vacsora helyett munka végén dobjon be valamit meg effélék.
De mindenki tudja, aki hozzáértő, hogy a napi összbevitel számít. Még a testépítésben is elmondják ezt az oldalon, pedig azon a téren nagyon nyomatva van az egész napos sok kis evés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!