Mitől van? Farkaséhség?
Figyelt kérdés
egész nap elvagyok nem érzem magam éhesnek!de eszek azért!reggelire 2szelet kenyeret szendvicsnek csinálva,kávé tízórai alma ebéd szendvics uzsonna alma mikor hazaérek rámtőr a farkaséhség!!miért van ez???kétségbe vagyok esve!!!!mit tegyek?
valaki használta már a cefamadart?mennyire hatásos?
2016. aug. 11. 18:35
1/2 anonim válasza:
Mert mast nem eszel egesz nap csak szenhidratot meg cukrot..amitol a verxukrod osszevissza ugral ami es mikor leesik akkor leszel farkasehseg..ez annak a jele hogy nagyon sz@rul taplalkozol..egeszseges kajalasba nincs ehezes..amitcte csinalsz annak elhizas es mas kovetkezmenyei lehetnek hosszutavon
2/2 anonim válasza:
Arra gondolok, mint az első. Csupa cukor, egyszerű és összetett, ettől simán lehetsz éhes. Én is az lennék, ha épp nem kapnék komoly szénhidrátmérgezést. Sosem tudtam szénhidráttal jóllakni, persze ez egyénfüggő, van, akinek remekül megy akár csupa gyors szénhidráttal is. De tipikusan nem ez a helyzet. Normál esetben az inzulincibálás könnyen okoz nagy éhséget a vércukorszint leesésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!