Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend? Ti mit...

Jó ez az étrend? Ti mit csiszolnátok még rajta? (bulimia)

Figyelt kérdés

Bulimiából szeretnék kigyógyulni, egy ehhez segítséget nyújtó könyvben találtam. Szerintem nem elég pontos. Ti mit változtatnátok rajta?

Kérek szépen segítsetek, nagyon szeretnék meggyógyulni!

[link]

[link]

2015. okt. 31. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom ezt ki irta de nagy barom

Este minek a kávé?

Sarga kapszula abba benne van mennyit kell enni azt betartod és kész többet nem szabad egyél meg mást se

2015. okt. 31. 12:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem jól jön este is a kávé... ugyanis akkor állok neki tanulni, emelett nagyon alacsony a vérnyomásom is.
2015. okt. 31. 12:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz töle aludni akkor tök mind1
2015. okt. 31. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ez a könyv önmagában szrt sem ér. Lelki dolgok miatt hánytatod magad, AZZAL foglalkozz először.
2015. okt. 31. 15:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem! Én nem hánytatom magam és nem is hashajtózom (mert gyógyszert szedek), csak nagyon intenzív edzésekkel és koplalásokkal próbálom kompenzálni a túlevéseimet.
2015. okt. 31. 15:56
 6/13 anonim ***** válasza:

1. reggeli: minek 2 szelet kenyér? Helyette értékesebb dolgokat is lehet enni, arról nem beszélve, hogy nekem ennyi sok lenne reggelire

2. tízórai: a kávé és az alma egyenként is marhatja a gyomrot, így együtt egy hatványozottan előfordulhat. Vagy az almát cserélném le teljes kiőrlésű kekszre -bőven belefér, ha nem eszel reggelire 2 szelet kenyeret- vagy hasonlóra, vagy a kávét másra

3. ebéd: már megint kenyér... Egyél sovány húst és zöldséget helyette vagy tonhalkonzervet egy szelet kenyérrel, abban legalább olaj is van, mert elkél, zsír alig van ebben az étrendben

4. vacsora: rendben van, ha kis adag sültkrumplit eszel

5. lefekvés előtt: ugyan az a problémám, amit már leírtam, közvetlen lefekvés előtt nem terhelném a gyomrom almával és kávéval, de ha bírod...

Összességében kevés a zsírmennyiség. Kevés a fehérje, több húst ennék. Sok haszontalan szénhidrátot viszel be, arányaiban a napi 4 szelet kenyér sok, helyette lehetne párolt zöldséget, több friss zöldséget, zabot enni.

2015. okt. 31. 16:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, a kenyeret én is sokallom, így úgy gondoltam én csak 1 szeletet ennék. Az a gond, hogy délben dolgozok és praktikusabb egy szendvicset vinni, mint egy bűzlő tonhalkonzervet, ami után a kezem és a lehelletem huzamosabb ideig büdös marad. :) Arról nem beszélve, hogy ez így bizony drága mulatság, főleg, hogy a múltkor próbáltam elrakni a felét és az egész hűtő bevette a szagát...
2015. okt. 31. 16:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Értem. És mondjuk egy salátát, zöldséget csirkével? A csirkemellet megsütöd este, a munkahelyen csak melegíted és összevágod. Natúr joghurtos öntetekkel is lehet kombinálni, ha túl száraz anélkül. Vagy alacsony szénhidráttartalmú rakott ételek sajt nélkül, amit lehet normálisan melegíteni, anélkül, hogy rontana az ízükön, ezeket is meg lehet előző nap csinálni. Például rakott cukkini, padlizsán, karfiol, darált csirke/marhahússal, ha nem akarsz disznóhúst. Én szeretem a grillezett mozzarellát csirkemellel, ananászos csirkemellet barnarizzsel, az ananász levétől finom puha kissé szaftos lesz, sajttal és barna rizzsel együtt 300 kalória és laktató, tápanyag dús. A túrókrém is könnyen szállítható, tárolható, belevágok paprikát, sonkát kis só, bors, fűszerpaprika, kevés kalória, ellenben fehérje, nekem kenyér se kell hozzá, önmagában is elég.
2015. okt. 31. 17:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon szépen köszönöm a válaszod!!! :))) Igazán hasznos volt számomra, mondhatom adtál egy kis lendületet. Még egyszer köszönöm.
2015. okt. 31. 17:45
 10/13 A kérdező kommentje:

Tehát ezt javítottam rajta:

Reggeli: 1 szelet kenyér, tojás, vajkrém, uborka

Tízórai: müzli, tejeskávé

Ebéd: 1 szelet kenyér, sonka, sajt, uborka, alma,

Uzsonna: joghurt, tejeskávé

Vacsora: csirkemell, rizs, borsó (kis adag!),

Nassolás: alma, tea

Mit szóltok ehhez?

2015. nov. 1. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!