Jó ez az étrend? Ti mit csiszolnátok még rajta? (bulimia)
Bulimiából szeretnék kigyógyulni, egy ehhez segítséget nyújtó könyvben találtam. Szerintem nem elég pontos. Ti mit változtatnátok rajta?
Kérek szépen segítsetek, nagyon szeretnék meggyógyulni!
Nem tom ezt ki irta de nagy barom
Este minek a kávé?
Sarga kapszula abba benne van mennyit kell enni azt betartod és kész többet nem szabad egyél meg mást se
1. reggeli: minek 2 szelet kenyér? Helyette értékesebb dolgokat is lehet enni, arról nem beszélve, hogy nekem ennyi sok lenne reggelire
2. tízórai: a kávé és az alma egyenként is marhatja a gyomrot, így együtt egy hatványozottan előfordulhat. Vagy az almát cserélném le teljes kiőrlésű kekszre -bőven belefér, ha nem eszel reggelire 2 szelet kenyeret- vagy hasonlóra, vagy a kávét másra
3. ebéd: már megint kenyér... Egyél sovány húst és zöldséget helyette vagy tonhalkonzervet egy szelet kenyérrel, abban legalább olaj is van, mert elkél, zsír alig van ebben az étrendben
4. vacsora: rendben van, ha kis adag sültkrumplit eszel
5. lefekvés előtt: ugyan az a problémám, amit már leírtam, közvetlen lefekvés előtt nem terhelném a gyomrom almával és kávéval, de ha bírod...
Összességében kevés a zsírmennyiség. Kevés a fehérje, több húst ennék. Sok haszontalan szénhidrátot viszel be, arányaiban a napi 4 szelet kenyér sok, helyette lehetne párolt zöldséget, több friss zöldséget, zabot enni.
Tehát ezt javítottam rajta:
Reggeli: 1 szelet kenyér, tojás, vajkrém, uborka
Tízórai: müzli, tejeskávé
Ebéd: 1 szelet kenyér, sonka, sajt, uborka, alma,
Uzsonna: joghurt, tejeskávé
Vacsora: csirkemell, rizs, borsó (kis adag!),
Nassolás: alma, tea
Mit szóltok ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!