Mi a véleményetek erről az étrendről?
Reggeli: csalántea
Tizorai:egy zoldalma
Ebed: Parolt csirkemell (15dkg)+ maréknyi rizs + ZÖLDség
uzsonna: 0%-os 0.1%os joghurt
Vacsora parolt csilkemell(15dkg) es ZÖLDség
5 nap utan egy kakaos csiga ehető :)
Egy újabb koplalós marhaság...
Tartósan, egészségesen fogyni vagy csak életmódváltással lehet. Egészséges ételek, odafigyelve a kcal bevitelre, deficitnek kell lennie, de be kell vinni, amire a szervezetnek szüksége van, kalóriákban, makrókban egyaránt. Plusz ezen felül sport.
Ennyi a titok, minden más csak szezonális blődség!
Reggelire egyel valami lassan felszivodo szenhidratot pl. Zabpehely/teljes kiorlesu kenyer hummussal, avokadokremmel, valami kemeny sajttal/nagy hustartalmu sonkaval
Tizoraira jo a gyumolcs, de a valgozatossag kedveert mehetne neha egy marek olajos mag (mandula , dio a legjobbak szerintem)
Ebed oke, de legyen valtozatosabb, pl. Csinalhatsz rakott zoldseget, grillezett vagy parolt zoldsegeket, halat ilyesmiket
Uzsonna oke, vacsora is, de a csirke helyett mehetne parszor tojas vagy masfajta hus.
Kakaos csigat en nem ennek egeszseges eletmodban. Suss inkabb hazilag mandulalisztbol, gesztenyelisztbol vagy vmilyen maglisztbol, esetleg ha ezeket nem engdheted meg akkor vegyel teljes kirolesu lisztet es edesitovel, keseru kakaoporral keszitsd el, igy beleillesztheto egy dietaba.
Plusz egy a koplalós marhaságnak. Mivel ez totál az.
(Ha nekem kéne ez alapján ennem, akkor meglenne a 2000 kcal, mivel a zöldség lehetőséget ad rá, de a kérdező nyilván nem úgy csinálja.)
Kegyetlenül egészségtelen, hogy szinte semmi zsír nincs az étrendben. Ez betesz a vitaminoknak és a hormonoknak s ki tudja még, minek. A zsír esszenciális makrotápanyag, buta dolog nagy ívben kerülni.
9 nap alatt ment le 4 kiló?oo
Megkèrdezhetem hogy előtte kb mennyivel ettèl többet? Csak ebben az a baj hogy örkökkè nem tudod betartani, utána meg pikk pakk visszajönnek a kilók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!