Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tippetek van farkaséhsé...

Milyen tippetek van farkaséhség ellen?

Figyelt kérdés

Vizsga után vagyok, sok mindenben összejött a stressz gyanítom lappang bennem némi depresszió. Évek óta küzdök a plusz kilókkal most 70 vagyok, és jó lenne legalább egy 60at elérni. De a folyamatos hasmenésen kívül (aminek se betegség se féreg nem az oka)ez gyötör, hiába próbálom elfoglalni magam, vagy gyümölcsöt zöldséget enni a főétkezések között h ne hízzak, nem bírok ellenállni egy idő után. Nemhogy megeszek egy szendvicset vagy egy rendes vacsorát 4 órai éhségtől kezdve egészen 7ig csak eszem és eszem. Érzem, hogy tele vagyok, de magától reagál a testem és nem bírom megállni mégegy mégegy... Néha azon gondolkodom a bűntudat közepette, hogy hányjak-e...

Tipp?

2012. jún. 25. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Piroska:)
2012. jún. 25. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Igyál meg annyi vizet hogy azt érzed ha még egy kicsi lemennek kidurrantál. Nekem mindig bevált mikor éhes lettem olyan 7 óra után.
2012. jún. 25. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Próbálj többet inni, főleg a főétkezések előtt.
2012. jún. 25. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
AKARAT! :) remélem ezzel mindent elmondtam
2012. jún. 25. 19:58
 5/10 A kérdező kommentje:

1: idióta

2: köszi

3: köszi

4: cseréljünk helyet... :P

2012. jún. 25. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Hihi:) amúgy elhiszem hogy nehéz,én 90 kilóról kezdtem:) és hát igen,nehéz:D de megállom,mert tudom hogy nem szabad:)
2012. jún. 25. 21:06
 7/10 Cristian1997 ***** válasza:
Moss fogat amikor rádtör az étkezések közötti éhség.
2012. jún. 25. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Sok víz ,és megszokás.. sajnos erre nincs jobb módszer.Én kb 1 hétig szenvedtem,aztán simán ment,már nem is kívántam nassolni meg telezabálni magam.Ez adjon kitartást,hogy tényleg egy pár nap és elmúlik (feltéve ha egészséges az étkezésed.Ha baromi keveset eszel,vagy szar minőségű szénhidrátokat (pl fheérkenyér,sütik) az összevissza dobálja az inzulinodat és ettől jön a farkaséhség igazából)
2012. jún. 25. 23:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Tévhit ez az "este 6-7 óra után nem szabad enni, mert elhízol" ! Lefekvés előtt 1.5-2 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi a kulcs. Ha lefekszel este 8-9 fele akkor okés, de ha teszem azt csak éjfélkor kerülsz ágyba, akkor este 10-kor is lehet még enni!

A kérdéshez pedig, tényleg jó a sok víz, hadd telítsen el.

2012. jún. 26. 09:01
 10/10 A kérdező kommentje:

6: oké

7: köszi

8: köszi

9: köszi:) ezutóbbi sztem alap :)

2012. jún. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!