Milyen tippetek van farkaséhség ellen?
Vizsga után vagyok, sok mindenben összejött a stressz gyanítom lappang bennem némi depresszió. Évek óta küzdök a plusz kilókkal most 70 vagyok, és jó lenne legalább egy 60at elérni. De a folyamatos hasmenésen kívül (aminek se betegség se féreg nem az oka)ez gyötör, hiába próbálom elfoglalni magam, vagy gyümölcsöt zöldséget enni a főétkezések között h ne hízzak, nem bírok ellenállni egy idő után. Nemhogy megeszek egy szendvicset vagy egy rendes vacsorát 4 órai éhségtől kezdve egészen 7ig csak eszem és eszem. Érzem, hogy tele vagyok, de magától reagál a testem és nem bírom megállni mégegy mégegy... Néha azon gondolkodom a bűntudat közepette, hogy hányjak-e...
Tipp?
1: idióta
2: köszi
3: köszi
4: cseréljünk helyet... :P
Tévhit ez az "este 6-7 óra után nem szabad enni, mert elhízol" ! Lefekvés előtt 1.5-2 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi a kulcs. Ha lefekszel este 8-9 fele akkor okés, de ha teszem azt csak éjfélkor kerülsz ágyba, akkor este 10-kor is lehet még enni!
A kérdéshez pedig, tényleg jó a sok víz, hadd telítsen el.
6: oké
7: köszi
8: köszi
9: köszi:) ezutóbbi sztem alap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!