Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan/mivel állhatnám meg az...

Hogyan/mivel állhatnám meg az evést?

Figyelt kérdés
Imádok enni, és sajnos sokat is eszek ami teljesen tönkreteszi a napjaim, bulimias is voltam... elég sokat sportolok ezért elég izmos vagyok , letettem a cigit és már neki állt futni is, edzőterembe is járok és egy héten min 5órát biciklizek mivel azzal közlekedek, de mivel sokat eszek ezért nem fogyok semmit csak izmosodok. Valami ami nektek bevált, bármi, akár valami tabletta?
2016. aug. 9. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha izmosodsz, de nem zsírosodsz, akkor mi a gond?
2016. aug. 9. 20:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem pl. az jött be, hogy van étrendem és nem zabálok össze minden sz@rt.
2016. aug. 9. 20:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Az hogy egyre kövérebbnek nézek ki mivel a zsír rajtam marad. Tehát hízok. Ráadásul minél többet sportolok annál éhesebb vagyok tehát sok értelme nincs mert igy meg még többet eszek
2016. aug. 9. 20:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Én se eszek minden szart, csak ami itthon van normális kaja, csak túl sok
2016. aug. 9. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miket eszel? Én a többszöri evés vált be. A napi kalóriámat elosztom 5-6 adagba. Nincs itthon csok egyébb nasik csak egészsges ételek vannak itthon. Illetve akarat erő és cü pici tervek kitűzése ami elérhető. Viszont ha sokat mozogsz kell is nnü mellette, hogy legyen energiád és a szervezeted megkapja a tápanyagokat.
2016. aug. 9. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot iszol?
2016. aug. 9. 20:57
 7/16 A kérdező kommentje:

Reggelire zabkasat, szoktam tizorait is mert korán kelek. Ebédet amit anyum főz, aztán ha este nem megyek edzeni akkor bármit amit épp találok, ha megyek akkor oké mert utána csak egy kis halat szoktam.

1-1,5L egy nap.

2016. aug. 9. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Ez egyedi, hogy kinek mi jön be... Nekem az evések számának és az evési ablaknak, valamint a szénhidrátnak a csökkentése jó, de évekig tartott, míg igazán keveset tudtam enni egy nap... Kemény dió vagyok s igazából az utolsó kilók leadása nem a legfontosabb dolgaim közé tartozott, ez is számít.

A megfelelő étrend rengeteget tud segíteni, a jóllakásban, az édességvágy leküzdésében - de önmagában nem garantálja a sikert, ha te makacsul evős vagy, akkor túl tudod enni magad.

Meg kéne nézned, mit eszel, miből jön össze a sok kalória, ami még izmosan, aktívan is túl sok, miért nem tudod csökkenteni... Lehet, hogy sokáig tart kielemezni s kitapasztalni, hogy mi a jó neked, de ez az egyetlen jó módszer egyesek számára, én is ilyen vagyok.

2016. aug. 9. 21:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Aha, hát átgondolom , folyamatosan irom hogy mit eszek ez egy kicsit segít de nem mindig jön be. Köszi a válaszokat.
2016. aug. 9. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Semmi nem segit , csak az önuralom . Kis adagok . Nem sértésböl mondom , nem ártani akarok , mehet a lepontozás.

Ez nagyon nehéz dolog, az ember mind csinálná ami jólesik.

Azert kell gyomorgyürü soknak , h le tudjon fogyni.

Tudom h ez fajdalmas es tabu de ez az igazsag

2016. aug. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!