Hogy kezdjek fogyókúrába, ha magát az evést szeretem?
Figyelt kérdés
Imádok finomakat enni (édességet), jól lakva elterülni. És nem úgy kell elképzelni, hogy 120 kilós vagyok, csupán csak 5 kiló felesleg van rajtam.2015. jan. 31. 18:01
1/3 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, és ezt nevezik szopásnak, mert rajtunk emiatt van felesleg (rajtam 8 kg), míg mások degeszre ehetik magukat, akkor se híznak egy dekát se. Nálam a fogyókúra kizárt, inkább próbálok életmódot váltani, és egészséges kajákkal degeszre enni magam, hogy legalább az érzés megmaradjon. :D
2/3 horbeni válasza:
életmódváltással érdemes.
Beszabályozni hogy este már nem eszi az ember teli magát, és figyelve hogy a "jóllakott elterülés" inkább délelőtt, vagy ebéd után legyen, de ne este :)
3/3 anonim válasza:
akkor egy két óra + mozgás akár séta naponta és menni fog az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!