Sokszor nincs kedvem sportolni, nagyon nehezen veszem rá magam hogyan változtathatnám meg ezt?
Ez valóban így van, ahogy az előttem szóló mondja!
Sajnos én is utálok ugrabugrálni aerobik órán. Bicajozni szoktam, most pedig úszni fogok (gerincem miatt is)! Bármiféle sport előtt amúgy is érdemes fogyni egy picit...
Valóban lehet fogyni sport nélkül is (valamennyit, ráadásul löttyedt leszel, ha nagy volt a túlsúly), viszont a hosszú távú egészséghez sajna kell a rendszeres mozgás.
Amúgy megértelek, én is lusta vagyok, abból a szempontból, hogy tök későn érek haza a melóból, és azt a kis szabadidőt sajnálom sportra használni, meg fáradt is vagyok. Mondják, hogy a sport felfrissít, de sajna nekem más irányú az érdeklődésem.
Lehet fogyni sport nélkül , csak nem érdemes
Ha feszes bőrt, szép izmokat és fit testet szeretnél fogyás után is akkor a mozgás is ajánlott a diéta mellett. Mellesleg sokkal hamarabb lehet fogyni mozgással, mint csak simán diétával. Mozgással már 2 hét után látszik az eredmény, diétával meg 3-4 hónap alatt csak, és kérdem én, mi is látszik ? Jah, hogy 65 helyett a mérleg 62- őt mutat ? Ugyan már....Ami a tükörben lesz az nem fog tetszeni
Illetve nem fogod nagyon szeretni, hogy 3 hónap koplalás után siralmasan kevés változás látszik. A mozgás a mindened, ha érdekel a tested. Nem tudlak rávenni sajnos, ha igazán érdekel akkor nekifogsz és csinálod. Csak ne bikiniszezonkor döbbenj rá, hogy nem mersz kimenni a Balatonra.....szóval ez egy kicsi löktetőt kéne adjon
Gondolj bele milyen lenne, ha juliúsban is hurkás, narancsbőrös combjaid lennének . Ez sem változtat egy kicsit a helyzeten ? Na m1, a mozgás pedig nagy hiány minden ember életében és nagy kincs is lehet, a te döntésed, hogy neked mi
Első kettő orbitális baromságot írt.
Az oké hogy nem eszel annyit, de az csak a szinten tartáshoz elég.
Ha fogyni akarsz, akkor el kell égetni a zsírt, ehhez a legjobb, legtermészetesebbb a mozgás!
Kérdezőnek: Kérd meg egy barátodat hogy menjen el veled futni. Az én legjobb barátnőm elég lassú futásban, így feleannyira se fáradtam ki, és másfél órát simán lekocogtunk. Szval.
Akkor állj neki, ha egy barátodat el tudod vinni.
Kitartás!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!