Ha ma megettem 3000-3200kcal hízni fogok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A BMR-em 1550. Ma viszont megettem 3000kcalt, mivel holnap garatmandula műtétem lesz (kórházban vagyok) és holnap nem ehetek semmit, csak ihatok. Így várható hízás?
2016. júl. 25. 17:01
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem meg megtiltották, hogy száraz dolgokat egyek és bogyós gyümölcsöket. És járkálni sem járkálhatok...:)
De most gondolj bele, ha a chips megvágja a friss sebet...utána aztán nézegethetnek :)
2016. júl. 27. 19:26
12/13 anonim válasza:
Érdekes :D nyilván nem a műtét napján akkor semmit sem szoktak enni,de már másnap kell és kötelező. Az a baj,ha nagyon kíméled tovább ott marad a seb és majd hirtelen egyszerre fog leválni és az szokott vérezni :S de reméljük nem lesz ilyen gond. Gondolom már haza engedtek?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem, 5-10 napig kell bent lenni :) Én ugyan nem kímélem :D Tegnap hamburgertől elkezdve mindent összeettem. Még akkor is, amikor a sírás kerülgetett :)
2016. júl. 28. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!